nbhkdz.com冰点文库

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试英语试卷 Word版含答案.doc

时间:2017-05-09


廉江市第一中学 2016 届高三第一次月考 英语试题
第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 A In white shirt,blue pants,black cloth shoes and two pigtails(辫子),Jingqiu gives off an air of great “pure beauty” in Zhang Yimou's new movie Under the Hawthorn Tree. The film tells the story of the sad romance of Jingqiu and a handsome young man named Laosan. Set at the end of the “cultural revolution”(1966~1976),the pair managed to fall in love although they came from different political environments. Before it was released, moviegoers speculated(推测)on just what this “pure beauty” could be. Director Zhang complained of how long it had taken him to find the right girl for the part of Jingqiu—a character so innocent that she believed simply lying on the same bed with a man would make her pregnant. It was 18yearold Zhou Dongyu who stood out from the crowd. According to Zhang,Zhou had“eyes that are clear like a fountain on a mountainside”. Born of an ordinary worker's family, the Shijiazhuang girl was in her final year of high school and working hard for a place in an art college. While some teenagers consider such “pure beauty” illusory(虚幻的),others believe that it speaks of something soulful. Purity is all about the innocence that shines through from within,thinks 16yearold Tan Mengxi of Nanjing. “Being pure can be simple,not having complicated thoughts and being inexperienced. However,it doesn't mean an ignorant or naive(天真的)person. So,a person is pure in his or her nature if he or she is always enthusiastic and able to deal with difficult matters independently. This purity doesn't pass with time,”she said. 1.What image does Jingqiu give to audiences in the movie Under the Hawthorn Tree? A.A simple girl C.A romantic girl B.A pure girl D.A silent girl

2.What kind of girl looks pure according to the passage? A.A girl in white shirt,blue pants,black cloth shoes and two pigtails. B.A girl has eyes that are clear like a fountain on a mountainside. C.A girl who was born into an ordinary worker's family.

D.A girl wears accessories and makeup. 3.What's the opinion of Tan Mengxi about purity? A.It is of whether someone is ignorant or naive. B.Being pure can be simple,not having complicated thoughts and being inexperienced. C.It is of whether someone is always enthusiastic. D.Purity is a matter of internal quality and doesn't pass with time. 4.Which do you think is the best title for the passage? A.What makes a pure girl? B.A debate on the movie Under the Hawthorn Tree C.Opinions on the character Jingqiu D.It's hard to find the character Jingqiu B Playa La Audiencia, Manzanillo Playa La Audieneia is one of the most popular beaches in Manzanillo for families and one of the best beach spots along Mexico's Pacific coast.Playa La Audiencia is a stunning little beach with a golden shoreline which overlooks the bay and offers great conditions for swimming, diving, and other cool water sports such as jetskiing and kayaking. If you are a diving enthusiast, you'll definitely love spending time in Playa La Audiencia since its waters are shallow,calm and filled with rocks covered with corals. Playa Brujas, Mazatlan Playa Brujas is probably one of the best surfing spots in Mazatlan. Playa Brujas is located 20 minutes' drive from the heart of Mazatlan and it's a popular spot among local surfers. If you are a surfer looking to hit some waves along the west coast of Mexico, you'll find Playa Brujas a very good spot to visit since Brujas possesses satisfactory waves all year round. North Beach, Isla Mujeres North Beach is one of the nicest beaches in Isla Mujeres and it is one of Mexico's finest beaches in the Yucatan Peninsula. North Beach boasts a nice stretch of beach with whitepowdery sand, warm turquoise waters and great diving spots. The best bit about North Beach besides its private location is that the beach is just minutes away by boat from Caneun, so you're never too far from Cancun's tourist attractions such as Wet'n Wild Water Park and Xplor Eco Park, where you can enjoy caving adventures and zipline rides. Xpu Ha Beach Xpu Ha Beach is located roughly between Tulum and Playa del Carmen and it is a nice spot for relaxing under the sun, walking and horseback riding.Xpu Ha is located along the stunning Riviera Maya and unlike other beaches along the Mexican Riviera, Xpu Ha Beach boasts a subtle beach club atmosphere.Xpu Ha Beach isn't as busy as Mamita's beach club but it still possesses

cool beach clubs, a rental shop and a hotel. 5.If someone has appreciation for caving adventures,he or she should go to________. A. North Beach C. Wet'n Wild Water Park B. Xpu Ha Beach D. Playa Brujas

6.One of the similarities that the four beaches share is that________. A. tourists can have some sports C. the waters are shallow B. they have clubs D. they have satisfactory wave

7.Which of the following is true according to the passage? A. Playa Brujas is close to Mazatlan and lies along the east coast of Mexico. B. North Beach is the finest beach in the Yucatan Peninsula for its private location. C. Tourists can rent some equipment at Xpu Ha Beach, which is as busy as others. D. When a couple with children choose a beach, Playa La Audiencia is their best choice. C Arriving in Sydney on his own from India, my husband, Rashid, stayed in a hotel for a short time while looking for a house for me and our children. During the first week of his stay, he went out one day to do some shopping. He came back in the late afternoon to discover that his suitcase was gone. He was extremely worried as the suitcase had all his important papers,including his passport. He reported the case to the police and then sat there,lost and lonely in a strange city, thinking of the terrible troubles of getting all the paperwork organized again from a distant country while trying to settle down in a new one. Late in the evening,the phone rang. It was a stranger. He was trying to pronounce my husband's name and was asking him a lot of questions. Then he said they had found a pile of papers in their trash can (垃圾桶) that had been left out on the footpath. My husband rushed to their home to find a kind family holding all his papers and documents. Their young daughter had gone to the trash can and found a pile of unfamiliar papers. Her parents had carefully sorted them out,although they had found mainly foreign addresses on most of the documents. At last they had seen a halfwritten letter in the pile in which my husband had given his new telephone number to a friend. That family not only restored the important documents to us that day but also restored our faith and trust in people. We still remember their kindness and often send a warm wish their way. 8.What did Rashid plan to do after his arrival in Sydney?

A.Go shopping. C.Join his family.

B.Find a house. D.Take a vacation.

9.The girl's parents got Rashid's phone number from________. A.a friend of his family C.a letter in his papers B.a Sydney policeman D.a stranger in Sydney

10.What does the underlined word “restored” in the last paragraph mean? A.Showed. B.Sent out. C.Delivered. D.Gave back.

11.Which of the following can be the best title for the text? A.From India to Australia. C.Turning Trash to Treasure. B.Living in a New Country. D.In Search of New Friends. D My student teaching experience was a wonderful adventure. I had to deal with various discipline and behavior challenges that occurred again and again. The greatest part of it was the relationship I developed with two students. One of the students was named Michael,whom I met when I was working for a kindergarten. Before I became a morning bus assistant, I'd heard that Michael was a challenging student who would always shout, stand up on the bus, make fun of other students, and distract bus driver. So I decided that each morning, when he got on the bus, I'd have Michael sit beside me. At first he didn't like this idea and pouted(撅嘴)about it. But soon he settled down, knowing he had no choice. I began to talk to him about little things outside of school life, such as his weekend activities and things that he liked to do. I also listened closely to him When he talked and thoroughly responded to his ideas. As I gave Michael the attention that he needed,little by little, he began to behave better and better. His transformation was noticed by all, by the students and especially the bus driver. Another student I took a special interest in was a boy named Tony, a third grader. To some, Tony seemed to be a slow or passive learner. So I decided to see if I could find a way to motivate Tony to stay on the task. I would sit in the seat next to him and encourage him through every step of the work he was doing. This helped him to stay motivated and at least the work was getting down on time. Before long, he was paying more attention to his studies, and scoring high on all his tests. I knew that all Tony had needed was to be motivated on a one-on-one basis. 12.What is the text mainly about? A. The two greatest students during the writer's career as a teacher. B. The writer's best memories of his teaching experience. C. How to motivate slow students. D. How to deal with naughty students. 13.The writer first made Michael sit beside him in order to________.

A. limit his freedom and his behaviour B. listen to him and know his real thoughts C. talk to him to change his bad attitude D. give him attention and teach him to behave well 14.Which of the following would probably have nothing to do with Tony? A. He was uninterested in what the teacher was saying. B. He often shouted and stood up to distract the teacher. C. He seemed to stare at nothing and think of nothing. D. He always had a blank sheet of paper on his desk. 15.What can we learn from the text? A. Selfless giving is always a pleasure for a teacher. B. An act of kindness could bring the students great joy. C. Different students should be taught in different ways. D. Students should learn to appreciate teachers' concern. 第二节 (共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余 选项。 Eyesight plays a very important role in our daily life. Every waking moment, the eyes are working to see the world around us. Over forty percent of Americans worry about losing eyesight, but it's easy to include steps into our daily life to ensure healthy eyes. Here are five suggestions for a lifetime of healthy eyesight: . Schedule yearly exams. 16 Experts advise parents to bring babies 6 to 12 months of age

to the doctor for a careful check. The good news is that millions of children now can have yearly eye exams and following treatment, including eyeglasses. · Protect against UV rays (紫外线). Long-term stay in the sun creates risk to your eyes. No matter what the season is, it's extremely important to wear sunglasses. 17 . Give your eyes a break. Two-thirds of Americans spend up to seven hours a day using 18 Experts recommend that people practice the

computers or other digital products.

20/20/20 rule: every 20 minutes, take a 20-second break and look at something 20 feet away. · 19 As part of a healthy diet, eat more fruits and vegetables each day. Vitamins (维生素) C

and E help protect eyesight and promote eye health. · Practice safe wear and care of contact lenses (隐形眼镜). Many Americans use contact lenses to improve their eyesight. While some follow the medical guidance for wearing contact lenses,

many are breaking the rules and putting their eyesight at risk.

20

Otherwise, you may

have problems such as red eyes, pain in the eyes, or a more serious condition. A. Eat your greens. B. Eye care should begin early in life. C. They can properly protect your eyes. D. Stay in good shape by taking more vitamins. E. Parents usually don?t care about their own eyesight. F. Always follow the doctor?s advice for appropriate wear. G. This frequent eye activity increases the risk for eye tiredness.

第三部分 英语知识运用 (共两节,满分 45) 第一节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 When I was young, my parents ran a snack bar in our small town. One evening in early April, my mother told me to fill in at the snack bar who had the flu. I told her I would mess it up, 23 22 21 a worker

I had never worked at the bar before. I

that instead of making money, I would end up owing it. “You can do it,” said my mother, “ 24 , you won?t get much business until lunch.” 25 money. Please, Mom, don?t

“But I?ll never remember the orders, and I?m no good 26 me.” “Then I?ll help you,”she said. I shrugged my shoulders. I thought my mother ?s 27

was a bad one, but I 29 30

28 .

When I got to the bar the next day, I found my mother was that day was rainy and cold, people wanted hot snacks and drinks.

. Because the weather , I was really slow at 31 ,

taking the orders and making change. The line of people grew, and everybody seemed I was so nervous that my hands shook, and I mother came to 33 32

a cup into pieces. What a mess! Then my 34 . If someone gave me

me, and she also showed me how to make 35

$ 5 for something that cost $ 3.25, I handed over

quarters and a dollar and said, “75 after that.

cents makes four dollars, plus one dollar makes five.” Things went more 36

By the end of the day, I could remember orders, with a smile. I was even a little 38

37

the bill, and make change quickly

when the sun came out and dried up business. My mother 39 that I work at the snack bar again next year, I

said she was proud of me, and when she did not even shrug. I was too busy 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. A.to A.because A.promised A.Therefore A.of A.blame A.idea A.guessed A.angry A.At least A.surprised A.damaged A.scold A.money A.two A.smoothly A.turn in A.discouraged A.thought A.imagining 40 B.for

the restaurant I would open one day. C.after C.until C.worried C.Besides C.about C.frighten C.day C.begged C.worried C.At most C.pleased C.broke C.beat C.coffee C.four C.simply C.take over C.disappointed C.announced C.examining D.over D.while D.hoped D.Yet D.with D.make D.answer D.admitted D.ashamed D.At first D.impatient D.ruined D.save D.change D.five D.conveniently D.add up D.distrusted D.suggested D.describing

B.though B.noticed B.However B.on B.fool B.bar B.obeyed B.sad B.At last B.impolite B.destroyed B.help B.lunch B.three B.fairly B.count out B.disturbed B.stated B.preparing

第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 Once upon a time there was a girl who was beautiful, but lazy and careless. Nowhere can people find a girl like her,__41__was so illtempered when spinning (纺织). If there was a little knot in the cotton, she at once pulled out all of it, and__42__(throw) it on the ground beside her.

She had a servant who was hardworking. __43__gathering together the discarded (丢弃的) cotton, cleaning it and spinning it well, she made a beautiful dress out of it for__44__. A young man, who looked forward to__45__(marry) a good wife, courted (求婚) the lazy girl, and the wedding was about to take place. __46__the eve of the wedding, the hardworking girl was dancing in the hall merrily in her__47__(beauty) dress, and the bride said, “Ah, it is because I discarded the cotton__48__the girl can make such a beautiful dress!” The young man heard this, and asked the bride what she meant by it. So she told him that the girl was wearing a dress made from the cotton which she had thrown__49__. When the young man heard this, he knew it was a lazy girl whom he was going to marry, while in the hall__50__(stand) a poor hardworking girl. So he gave up the bride and went to the other girl, and chose her as his wife.

第四部分 写作 (共两节 满分 35) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:把错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I was taking a train to London's Victoria Station. I had noticed that the carriage was noise and filled with people. Before long, a train inspector comes to check out tickets. A passenger realized he couldn't find his ticket but became quite upset. Then everyone in the carriage began searching the ticket, which was eventually found under a seat several rows from his owner. The person who found a ticket smiled with pleasure at his success. No one in the carriage had previous spoken to or even noticed the ticket owner before. Yet, they had so quickly offered the strangers their help. If we could show concern to others on need, the world would be a better place to live in.

第二节:书面表达(满分 25 分) 假定你是李华,你所在的学校将在暑假期间举办“澳大利亚文化展览” 。请你根据以下 要点给澳大利亚朋友 Peterson 写一封信,请他届时前来给你们做一次讲座。 目的:帮助师生了解澳大利亚文化

内容:简要介绍澳大利亚的风土人情 日期:8 月第一周内任意一天的下午 时间:3:00-5:00,约 2 个小时 注意:可增加细节,使结构完整,词数不少于 100。开头和结尾已给出,不计入总词数。 Dear Peterson, Our school is planning to hold ______________________ ________________________ I am looking forward to your reply and we?re sure your talk will be a success. Yours, Li Hua ______ _________

廉江市第一中学 2016 届高三第一次月考英语试题答案
第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 1-5: BBDAC 6-10: ADBCD 11-15: BBABC A 【文章大意】 本文介绍了电影《山楂树之恋》引发的“纯美”大讨论。 1. B 解析:细节理解题。根据第一段“Jingiu gives off an air of great ?pure beauty? in Zhang Yimou's new movie Under the Hawthorn Tree.”可知。

2. B 解析:细节理解题。第三段中讲到导演张艺谋抱怨很难找到这么纯的女孩,第四段 中说周冬雨脱颖而出,从张对周冬雨的描述可知 B 答案正确。 3. D 解析: 推理判断题。 从最后两段可知此答案,A、B、 C 是这种内在品质的外在表现。 核心内容是“purity is all about the innocence that shines through from within”以及“This purity doesn't pass with time.”故选 D 项。 4. A 解析:主旨大意题。本文从电影中静秋这个角色给观众的印象展开,到后面人们对 这个角色的评论,讲的是电影《山楂树之恋》引发的“纯美”大讨论。 B 【文章大意】 本文是一则广告,介绍了四个受欢迎的沙滩。 5. C 解析:细节理解题。根据第三个广告中的“...such as Wet'n Wild Water Park and Xplor Eeo Park,where you can enjoy caving adventures,and zip?line rides”可知,应选 C 项。 6. A 解析:细节理解题。文章的四个广告都提到了一些运动。故选 A 项。 7. D 解析:正误判断题。根据第一个广告的第一句可知,D 项正确;根据第二个广告 的第二句可知,A 项错误;根据第三个广告的第一句可知,B 项错误;根据第四个广告的最 后一句可知,C 项错误。 C 【文章大意】 本文是一篇记叙文。主要介绍了作者的丈夫来到了一个陌生的城市,有一次 他出去购物回来之后,发现自己的手提箱不见了,里面有他所有的重要文件,包括护照。就 在他很孤独无助的时候,一位陌生人打电话来告诉他,他们的女儿捡到了他的文件。丈夫的 东西最后失而复得,令作者一家很欣喜,这同时也让他们重拾对人们的信任。 8.B

9.C

C

10.D

11.C

D 【文章大意】 本文为记叙文,主要是介绍作者教学经历中的美好事情。 12. B 解析:主旨大意题。根据第一段内容可知,作者是回忆自己的一些成功的教学经历。 13. A 解析:推理判断题。根据第二段第六句“But soon he settled down,knowing he had no choice.”可知,作者让 Michael 坐在身边就是想约束他的行为。 14. B 解析:细节理解题。根据第三段可知,Tony 的行为中没有经常喊叫和站立来分散老师 注意力的举动。 15. C 解析:推理判断题。根据文章内容,对于不同情况的学生应该采取不同的教学方式, 即因材施教。 第二节 (共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分) 16. B 17. C 18. G 19. A 20. F

【小题 5】考查句意理解和上下文串联。根据上文的句子:While some follow the medical guidance for wearing contact lenses, many are breaking the rules and putting their eyesight at risk. 有人听从佩戴隐形眼镜的医学建议,而有人忽视了这些规定让他们的视力有危险,可知:佩 戴眼镜要听从医生的建议,所以答案是 F。 第一节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 21-25.BACCD 解析: 21.Fill in…for sb.意为:临时替代某人 22. 因为我以前没有做过,所以我会搞砸的。 23. 我担心不是赚钱,而是亏本。 24. 母亲说:你能行的,况且要到中午才有生意 25. good with 意为:在…方面有本事。也就是说作者做买卖不太会算数。 26. 本句意思应该是:别让我去做吧。为省略句,Don?t make me do it.. 27. 作者认为母亲要他去替班不是一个好主意。其他意义和搭配都不通。 28. 虽然觉得不好,但还是听从了母亲的安排。 29. 次日我到店里时,发现完全不是母亲所说的“要到中午才有生意” ,下一句说明生意红 火,所以说“母亲错了” 。 26-30.DABCD 31-35.DCBDB 36-40.ADCDA

30. 因为初来上班, 没有经验, 所以, 开始的时候, 应付不过来。 at (the) least 至少, at last 终 于,at (the) most 至多 31. 从上下文可知:购买的队伍越来越长,而我有业务不熟,动作缓慢,所以等待的人群好 像不耐烦了。其他语义不通。 32. break sth. into pieces 把。 。 。摔得粉碎。其他词没这个搭配。 33. 母亲看到我手忙脚乱,便过来帮我。 34. 根据下句及 37 空后,这里应该是母亲还教我怎么找零钱.注意:make change (for) 是找 零钱的意思,make a change 是做出更改的意思。make money 赚钱, make coffee 冲咖啡, 和上下文无关。 36. 因为 5—3.5=1.75, 所以要找对方的钱数恰好就是:3ⅹ0.25(quarter)+1=1.75 36. 自那以后,事情就更加顺利了。go smoothly 进展顺利 37. add up bill 把帐清理好 (加起来) , turn in 上缴、 上交, count out 不把。 。 。 计算在内, take over 移交,这些表达都和上下文不连贯,本句是说明作者一天下来学到了很多东西:菜单记 得了,打单、找零都很快了。 38. 对于没开始做生意的作者来说,没有生意当然好(所以母亲开始给作者打气时就说“要 到中午才有生意” )免得出错。但一天下来,作者已是熟练了,所以,当太阳出来,生意差 了时,他甚至感到有点沮丧。discouraged 指遇到困难等事 (气馁) ,disturbed 受到扰乱 39. 只有 suggest 的从句才用(should) do,其他没有这种结构。 40. 对未来的想象 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 41.who who 引导定语从句,修饰 a girl。 42.threw 并列连词 and 连接两个并列谓语 pulled 和 threw。 43.By by doing sth“通过做某事”。 44.herself 女仆用扔掉的棉花给自己做了条漂亮的裙子。 45.marrying look forward to 中的 to 为介词,后接动名词做宾语。

46.On on the eve of“在……的前夕”。 47.beautiful 修饰名词 dress 应用形容词。 48.that 本句是强调句,强调 because I discarded the cotton。 49.away throw away“扔掉”。

50.stood 根据文中的时态应用一般过去时。 第四部分 写作 (共两节 满分 35) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) I was taking a train to London's Victoria Station. I had noticed that the carriage was noise
noisy

and filled with people. Before long, a train inspector comes to check out tickets. A passenger realized he couldn't
came ∧

find his ticket but became quite upset. Then everyone in the carriage began searching
and

for

the

ticket, which was eventually found under a seat several rows from who found a
the

his
its/the

owner. The person

ticket smiled with pleasure at his success.

No one in the carriage had previous spoken to or even noticed the ticketowner before. Yet,
previously

they had so quickly offered the strangers their help. If we could show concern to others on need,
stranger in

the world would be a better place to live in. 第二节:书面表达(满分 25 分) One possible version: Dear Peterson, Our school is planning to hold an Australian culture show this summer vacation. I?m writing to invite you to give us a lecture about the people and customs on the continent of Australia. We would like to get our teachers and students to learn more about your history and culture. You may choose any day of the first week in August and give us the talk that afternoon , starting from 3:00 pm. and ending at about 5:00 pm.. I am looking forward to your reply and we?re sure your talk will be a success. Yours, Li Hua


赞助商链接

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试语文试卷 ...

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试语文试卷 Word版含答案_语文_高中教育_教育专区。廉江市第一中学 2015—2016 学年高三级第一次月考 语文试卷(本试卷...

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试历史试卷 ...

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试历史试卷 Word版含答案_政史地_高中教育_教育专区。2015-2016 学年第一学期高三级第一次月考 历史试题 25、 《礼记...

广东省廉江一中2016届高三英语上学期开学摸底测试试卷

广东省廉江一中2016届高三英语上学期开学摸底测试试卷...underlined word “restored” in the last paragraph...届高三第一次月考英语试题答案 第二部分 阅读理解(...

廉江市第一中学2016届高三上学期开学摸底测试(英语)

廉江市第一中学 2016 届高三上学期开学摸底测试 英语 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文...

广东省廉江市第一中学2016届高三上学期第一次月考(开学...

广东省廉江市第一中学2016届高三上学期第一次月考(开学摸底)英语试题_英语_...Yours, Li Hua 廉江市第一中学 2016 届高三第一次月考英语试题答案第二部分 ...

广东省廉江市第一中学2016届高三上学期第一次月考(开学...

广东省廉江市第一中学2016届高三上学期第一次月考(开学摸底)英语试题_高三英语...10.What does the underlined word “restored” in the last paragraph mean?...

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试历史试卷

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试历史试卷_高中教育_教育专区。2015-2016 学年第一学期高三级第一次月考 历史试题 25、 《礼记· 月令》载,每年正月...

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试语文试卷

广东省廉江一中2016届高三上学期开学摸底测试语文试卷_语文_高中教育_教育专区。廉江市第一中学 2015—2016 学年高三级第一次月考 语文试卷(本试卷共 6 页,23 ...

广东省廉江一中2016届高三语文上学期开学摸底测试试卷

广东省廉江一中2016届高三语文上学期开学摸底测试试卷_语文_高中教育_教育专区。廉江市第一中学 2015—2016 学年高三级第一次月考 语文试卷(本试卷共 6 页,23 ...

广东省湛江市廉江一中2016届高三上学期开学化学试卷【...

其原因是 第 3 页(共 13 页) 广东省湛江市廉江一中 2016 届高三上学期开学化学试卷参考答案试题解析 一、选择题 1.有关物质的使用不涉及化学变化的是 ()...