nbhkdz.com冰点文库

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试(含答案)

时间:2014-04-21


秘密 ★ 启用前

四 川 省 2014 年 “联测促改” 活 动 第 二 轮 测 试 英语
本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题) 。第 I 卷 1 至 8 页,第 II 卷 9 至 10 页,共 10 页。考生答题时,需将答案答在答题卡上,在本试题卷、草稿纸上答题无效。满分 为 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,将本试题卷和答题卡一并交回。

9. When ________ by a CCTV reporter how he felt about his failure in the match, he simply said he would be back. A. ask B. asking C. to ask D. asked 10. We have been friends ever________ we were at school together. A. before B. since C. after D. while 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所 给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂 黑。 Children start out as 11 scientists, eager to look into the world around them. 12 them enjoy science can be 13 ; there's no need for scientific terms or expensive lab equipment. You only have to share your children's interests. Firstly, listen to their questions. I once 14 a classroom of seven-year-olds to talk about science as a job. The children asked me "textbook questions" about schooling, salary and my job. When I 15 answering, I said, " 16 we're finished with your lists, do you have questions of your own about science ?" After a long 17 , a boy 18 his hand, "Have you ever seen a grasshopper(蚱蜢) 19 ?When I try eating leaves like that, I get a stomachache. Why ?" This began a set of questions that 20 nearly two hours. Secondly, give them time to think. After asking a question, teachers often wait only one 21 or less for an answer, no time for a child to think. When teachers 22 their "wait time" to three seconds or more, children usually give better answers. Thirdly, watch your language. When children are having a science discussion, don't jump in with "That's right" or "Very good" because these 23 may make the children think that discussion is over. 24 , keep things going by saying, "I'd never thought of it that way before", or coming up with more questions or ideas. Never 25 a child to "think". It doesn't make sense, because children are always thinking without your telling them to. What's more, this can turn a conversation 26 a performance. 27 , show in stead of telling. Let children look at their fingers through a magnifying glass(放大镜), 28 they'll understand why you want them to 29 before dinner. Rather than say that water evaporates (蒸发), set a pot of water to boil and let them watch the water level 30 . 11. A. real B. great C. natural D. poor 12. A. Having B. Teaching C. Making D. Helping 13. A. easy B. difficult C. useful D. useless 14. A. found B. visited C. passed D. attended 15. A. tried B. remembered C. began D. finished 16. A. Because B. After C. If D. Now that 17. A. stay B. pause C. stop D. rest 18. A. showed B. clapped C. raised D. shook 19. A. eat B. fly C. jump D. run 20. A. took B. needed C. lasted D. spent 21. A. second B. minute C. hour D. time

第 I 卷(选择题 共 90 分)
注意事项:
1. 必须使用 2B 铅笔在答题卡上将所选答案对应的标号涂黑。 2. 第 I 卷共两部分,共计 90 分。 第一部分 英语知识运用(共两节,共 40 分) 第一节 单项填空(共 10 小题;每小题 1 分,共 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项 中,选出可以填入空白的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 1. ---Do you mind if I use your notebook for a while? ---No, ________, please. A.if you have to B. never mind C. as you wish D. go ahead 2. I used to think that roses were ______ red or white, but now I know there are yellow and blue roses. A. neither B. nor C. either D. both 3. Bravely ________ they fought, they had no chance of winning the match. A. though B. if C.as D. because 4. Riddle guessing on New Year’s Eve has become my family ________ for many years. A. habit B. act C. tradition D. way 5. Though his teachers were quite satisfied with his performance, he thought he ____ better if he had tried harder. A. could have done B. should have done C. ought to have done D. must have done 6. We need to increase employment. We need to reduce crime. And _______, we need to protect our environment. A. really B. finally C. firstly D. seriously 7. I ______ you at 9 o’clock tomorrow morning in front of the school gate. A. will be expecting B. will expect C. am expecting D. expect 8. There is no question ______ the government knew about the deal. A. why B. how C. that D. when

英语 第 1 页 共 12 页

22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

A. give B. decrease C. increase D. control A. rewards B. sayings C. languages D. words A. Actually B. Finally C. As a result D. Instead A. push B.expect C. ask D. teach A. on B. in C. onto D. into A. Lastly B. As a result C. In the end D. Eventually A. because B. if C. so that D. since A. answer B. wash C. tell D. show A. boil B. go C. drop D. disappear 第二部分 阅读理解 (共两节,共 50 分)

A. the student’s parents B. the student himself C. the student’s tutor D. the student’s teacher 32. The school doesn’t have Tutor Time ______. A. on Monday and Friday B. on Tuesday C. on Thursday A. 09:00 D. on Wednesday B. 10:00 C. 11:00 D. 12:00 33. Students can use their cell phones at ______ every day. 34. Which of the following is true? A. When you report an absence, you speak directly to the Student Office. B. You are not late if you go to your classroom at 8 o’clock on Thursday. C. You must ring the school if you are late. D. Wednesday afternoon is free. B When you are invited to attend a party in the West, the first important thing you need to know is that you should arrive late. It is a great embarrassment to arrive at a party early or even on time. Therefore, unless you are the host of the party, you never want to be the first person present at a party. Why? Because others may think that you have no life or nothing better to do than wait for a party to start. Many people try to project(展现)an image(形象)of always being busy, which, whether true or not, has something to do with success. So, by arriving late, you are implying: “I live a full life and it's really exciting.” Therefore, an 8 o'clock party usually doesn't really start until maybe 9 o'clock, as everyone wants to be thought of as a busy and important person with lots of things to do. In other words, a party is one of those rare occasions (极少数场合) in which your punctuality can actually hurt you. It's quite a strange thing, isn't it? Anyhow, remember to be late! 35. The passage is most likely to have been taken from a book about______. A. life in the West behavioral science 36. What is the reason that people want to be late for parties? A. They are not the host of the party. B. They are too busy to arrive on time. C. They want others to think they are busy. D. They don’t want to wait for a party to start. 37. What does the word "punctuality" in the last paragraph mean? A. Being polite B. Being late C. Being smart D. Being on time 38. We can infer from the passage that______. A. Sometimes people pretend to be what they want to be.
英语 第 2 页 共 12 页

第一节 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中选出最佳答案,并在答题卡 上将该项涂黑。 (共 20 小题;每小题 2 分,共 40 分) A Absence If a student is absent, parents are asked to contact the school and report that absence. Simply ring the school and you will be directed to the absence phone system. You should then give the name of the student and their tutor teacher. Attendance School hours are 08:35 to 15:00. If a student is late, they must sign in at the Student Office. School times are as follows: Monday, Tuesday, Thursday and Friday. 08:35 - 09:35 Period 1 09:35 - 10:35 Period 2 10:35 - 10:50 Tutor Time 10:50 - 11:10 Interval 11:10 - 12:05 Period 3 12:05 - 13:00 Period 4 13:00 - 13.45 Lunch 13:45 - 14:05 School-wide reading 14:05 - 15:00 Period 5 Wednesday Only 09:00 - 09:55 Period 1 09:55 - 10:50 Period 2 Rest of the times are the same as for the other days. Cellphones The current cellphone policy is that, although permitted at school, they must not be used or turned on during class time. 31. If a student is absent, ______ should call the school and report the absence.

B. health and medicine

C. politics in the West

D.

B. Lateness is not a problem when you are attending a meeting. C. You need to be late on every occasion. D. Going to a party can be a waste of time. C It’s puzzling, isn’t it? No matter where you try to tickle(使人发痒)yourself, even on the soles(脚 底) of your feet or under your arms, you just can’t. To understand why, you need to know more about how your brain works. One of its main tasks is to try to make good guesses about what’s going to happen next. While you’re busy getting on with your life, walking downstairs or eating your breakfast, parts of your brain are always trying to predict the future. Remember when you first learned how to ride a bicycle? At first, it took a lot of concentration to keep the handlebars steady and push the pedals(踏板) . But after a while, cycling became easy. Now you’re not aware of the movements you make to keep the bike going. From experience, your brain knows exactly what to expect so your body rides the bike automatically. Your brain is predicting all the movements you need to make. You only have to think consciously about cycling if something changes---like if there’s a strong wind or you get a flat tyre. When something unexpected happens like this, your brain is forced to change its predictions about what will happen next. If it does its job well, you’ll adjust to the strong wind, leaning your body so you don’t fall. Why is it so important for our brains to predict what will happen next? It helps us make fewer mistakes and can even save our lives. For example, when a chief fireman sees a fire, he immediately makes decisions about how best to position his men. His past experiences help him foresee what might happen and choose the best plan for fighting the fire. His brain can instantly predict how different plans would work out, and he can rule out any bad or dangerous plans without putting his men at risk in real life. So how does all this answer your question about tickling? Because your brain is always predicting your own actions, and how your body will feel as a result, you cannot tickle yourself. Other people can tickle you because they can surprise you. You can’t predict what their tickling actions will be. 39. What is the best title for this passage? A. How Does the Brain work? B. Why Can’t I Tickle Myself? C. The importance of Prediction D. The Importance of Our Brains 40. Our brains cannot predict what will happen when we______. A. walk down the stairs B. eat our breakfast

C. suddenly lose our balance and fall D. ride a bike 41. The phrase “rule out” in Paragraph 4 means______. A. decide that something is not suitable B. think about C. act according to the rules D. expect 42. The passage is probably taken from______. A. a scientific report for experts C. a book for children D. a research paper for doctors D Our culture is the system we use to build our identity. All living creatures are part of a culture. Even animals have a culture! So what is culture? It’s the way we behave in a group. It begins with each individual family. Within our families we do things to build relationships with each other. This can include routines for doing things. It also includes traditions. Traditions are activities that are repeated on a regular basis. Culture is not limited to individual family groups. The real strength of culture is in larger community (社会) groups. These larger groups are called societies. Every society makes rules for itself. It decides how people should act in different situations. Some of these rules are written down. Some are just things that are automatically expected of all members of that society. Often, cultures can be identified(识别)by what the people believe. Cultures are also known by what they choose to include in their art. Sometimes a society forms around people who speak the same language. Cultures may also be known for their customs, including the foods they make and the things they do. Our cultures help us understand who we are and what we believe. There are very strong emotions(情 感)connecting us to our own society. Two different cultures may disagree on something, especially if they both feel strongly about it. When that happens, war is a common result. People are learning better ways to communicate with each other. The more we learn, the more we appreciate the differences in cultures. 43. Which of the following is not true? A. Every society has its own culture. B. Every one with an identity card has his own culture. C. Animals have their cultures. D. Culture and traditions are connected.
英语 第 3 页 共 12 页

B. a textbook for medical students

44. Which of the following has nothing to do with culture according to the passage? A. A religion that a certain people practice B. Greetings sent to people we love during spring festival C. Face-changing in Sichuan Opera D. Someone’s personal habit of staying up very late 45. Which of the following is true? A. Modern societies have written down all the rules for behavior. B. Plants themselves have no culture. C. Disagreement between two societies always leads to war. D. Strong emotions that connect us to our society should be got rid of. 46. We can infer from the passage that ______. A. cultural exchanges may help reduce the risk of war B. all disagreements are caused by strong feelings C. differences in culture always cause disagreements D. people haven’t tried different ways to communicate E Google is testing its newest high-tech device, Google Glass. Most of the technologies for Google Glass are already available on smart phones. Google has taken those same technologies and added them to eyeglass frames(眼镜架). The company describes the glasses as wearable computers that would change the way people view others and the world. "Google Glass is a tiny computer that sits in a lightweight frame, and rests neatly above your eye and it makes exploring and sharing the world around you a lot easier,” said Chris Dale, the Senior Manager of Communications for Google Glass. The glasses have a tiny video screen and a camera that connect wirelessly to the Internet through WIFI, a smartphone, or a tablet computer. You can make and receive calls, send and receive texts, take pictures, record video or search the web. You control Google Glass using your voice, and a touchpad on the right arm of the frame. Professor Marcia Dawkins is among a select group of people who have been given a chance to test out Google Glass. "I thought this is something I definitely need for my classroom and hopefully for my personal life too." The Professor's Google Glass looks like a pair bright orange glasses, without the actual glass. But there's a tiny rectangular(长方形的)glass at the top right-hand corner. Through that glass, she has been recording video while biking. She also has been able to talk to her sister in Thailand, and she plans to use the device to teach a public speaking class.

But not everyone is excited about Google Glass. Some are concerned about possible risks to privacy. John Simpson is the director of the privacy project at Consumer Watchdog. "It is going to allow people to come in and spy on you and record that, without you knowing what is going on." Filmmaker Chris Barrett showed just how easy it is to record people without them knowing it. His glass captured(捕捉)a man getting arrested after a fight. He shared the video on You Tube. Also some are concerned about the use of facial recognition(面部识别)technology on Google Glass. But Google says it will not approve the use of such applications. The Internet company says it is still testing its new device, and it hopes to make Google Glass available to the public by early next year. 47. The technologies Google has made use of for Google Glass are______. A. completely new B. mostly already in use for smartphones C. high-tech but out-of-date D. all old 48. Which of the following is not true about Google Glass? A. It’s a very small computer. B. It’s very light in weight. C. Everyone can buy it now. D. It can be used for teaching by school teachers. 49. While cycling, the Professor has used the Glass to ______. A. record video and chat B. send emails C. teach a class D. spy on others 50. What can be inferred from the passage? A. Google has done what it can to protect people’s privacy. B. Google Glass may be used for bad purposes. C. Most people feel worried about the use of the Glass. D. Google Glass is more useful than smartphones. 第二节 根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。选项中有两项为多余选项。 (共五小题;每小题 2 分,共 10 分) Carol: Juliet? Juliet Smith? My gosh! Juliet: Carol! My good old neighbor! 51 . Carol: We haven’t seen each other for some time. Juliet: 52 . What are you doing here in Singapore? Carol: I’m just on business. 53
英语 第 4 页 共 12 页

.

Juliet: I got married with Jack last week and we’re here on our honeymoon. Carol: 54 . Where is Jack at the moment? Juliet: He is booking our return tickets back to London. Carol: When will you leave? Juliet: Probably next Thursday. Do come and see me when you’re in London. Carol: 55 . Just give me your phone number. Juliet: Here comes Jack. Let me introduce you to each other first.

or reading the news. News comes from every source, not only from printed ways, but from TV, radio, and the Internet as well. [2] With the increased availability of news, serious questions have been raised about

the role of the news media in society. Should the media report every detail about every story, even when the information does not seem timely or valuable? Some researchers are concerned that by focusing on everything at once, the media increasingly ignore the more important social, political and economic problems that we face. We cannot concentrate on what’s important by reading about what is not. One extreme example of this is the type of information covered by

A. How do you feel? B. Congratulations! C. Sure, I will. D. What a small world! E. And you? F. Are you sure? G. For ages!

the tabloid(小报)media, which focus on negative stories of violence and crime. [3] How can people deal with all the news that is available to them? Some become

“news resisters” and choose to turn their backs on news, resisting their desire to turn on the TV and read the paper every day. They argue that although daily news reports may provide us with many facts, they do not include the background or some information that we need to understand news events. They suggest that, instead of daily reports, we look for information that has more in-depth analysis of the news, such as monthly magazines.

56. What percentage of the interviewees spend less than one half to two hours per day paying attention to the news? (within 3 words) 57. According to the researchers, what is the disadvantage of news media? (within 6 words)

第Ⅱ卷(非选择题 共 60 分)
注意事项: 1. 必须使用 0.5 毫米黑色墨迹签字笔在答题卡上题目所指示的答题区域内作答。答在试题卷上 无效。 2. 第Ⅱ卷共计 60 分。

58. How do you describe tabloid media? (within 5 words) 59. Who are “news resisters”? (within 9 words) 60. What information does “news resisters” look for? (within 2 words) 第二节 短文改错(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分)下面短文中有 10 处语言错误。请在 有错误的地方增加、删除或修改某个单词。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在其 下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写 上修改后的词。 注意:1. 每句不超过两个错误; 2. 每处错误及其修改均仅限一词; 3. 只允许修改 10 处,多者(从 11 处起)不计分。 Last summer holiday, I take a trip to Yunnan. It is in the southern part of our country. It is really the very beautiful place grand mountains, clean rivers and kind people. Trees and
英语 第 5 页 共 12 页

第三部分 写作 (共三节,满分 60 分) 第一节 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读短文,并按照题目要求用英语回答问题。 [1] People in the United States have many ways to get news, some of which are

available 24 hours a day. In a recent survey ( 调 查 ) , about 15 percent of American interviewees said that they spend less than one-half to two hours per day watching, listening to,

flowers can seen everywhere. Every year there are lots of visitors. During the trip, I found that I like the elephants and fruits best. An elephant is more taller than I! I rode the elephant, because I was very afraid at first. But the elephant was seemed very friendly. I took some photos with them. The fruits there are very fresh and taste. They are very good for our health. The trip to Yunnan impressed me great. I will never forget it. 第二节 完形填空(11-30 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 11. C 12. D 13. A 14. B 15. D 16. D 17.B 18. C 19. A 20. C 21. A 22. C 23. D 24. D 25. A 26. D 27. A 28. C 25. B 30. C 第二部分 阅读理解(共两节,50 分) 第一节 阅读(31-50 小题,每小题 2 分,共 40 分) 31. A 32. D 33. C 34. B 35. A 36. C 37. D 38. A 39. B 40. C 41. A 42. C 43. B 44. D 45. B 46. A 47. B 48. C 49. A 50. B 第二节 补全对话(51-55 小题,每小题 2 分,共 10 分) 51. D 52. G 53. E 54. B 55. C

第三节 书面表达(满分 35 分)目前环境保护已成为人们极为关心的问题。 假设你 受邀参加一次国际中学生环境保护论坛征稿 活动,请按根据以下提示,用英语写一篇应征短文: 1. 2. 3. 简述目前环境状况; 环境污染产生的原因及对生活的影响; 提出两个解决办法。注意:

1. 词数 120 左右; 2. 可以适当增加细节,以使行文连贯; 3. 文中不得透露个人姓名和学校名称。

第 II 卷 非选择题 (共 60 分)
第三部分 写作(共三节,60 分) 第一节 阅读表达(56-60 小题,每小题 2 分,共 10 分) 56. About 15 percent 57. It ignores the more important problems. 58. It focuses on negative stories. 59. People who turn their backs on news. 60. In-depth analysis. 第二节 短文改错(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) Last summer holiday, I take a trip to Yunnan. It is in the southern part took of our country. It is really the very beautiful place∧ grand mountains, clean rivers a with be

The environment has become a matter of great concern to the general public. .

秘密 ★ 启用前

四 川 省 2014 年“联测促改”活 动 第 二 轮 测 试 英语 参考答案及评分参考
第 I 卷(选择题 共 90 分)
第一部分 英语知识运用(共两节,40 分) 第一节 单项填空(1-10 小题,每小题 1 分,共 10 分) 1. D 2.C 3.A 4. C 5. A 6. B 7. A 8. C 9. D 10.B

and kind people . Trees and flowers can∧ seen everywhere. Every year there are

lots of visitors. During the trip, I found that I like the elephants and fruits best. An elephant is more taller than I! I rode the elephant, because I much though was very afraid at first. But the elephant was seemed very friendly. I took some photos with them. it
英语 第 6 页 共 12 页

The fruits there are very fresh and taste . They are tasty very good for our health. The trip to Yunnan impressed me great. I will never greatly forget it. 第三节 书面表达 The world we live in is becoming more and more intolerable because of environmental destruction. Haze weather is a typical example that is affecting our life. Besides, forest destruction results in decrease of planting land. Now around China, most of the cities are enveloped by heavy haze which is the killer of our respiration.

Serious as the problem seems, we can come up with some measures to deal with it. First of all, the authorities should adopt the policy of "sustainable development", and the environmental protection should be strictly put into effect. What’s more, every citizen should realize the seriousness of the problem and make concerted efforts to protect our environment. In addition, planting trees helps improve and beautify the environment.

英语 第 7 页 共 12 页


四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试(含答案).doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试(含答案)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。秘密 ★ 启用前 四川省 2014 年联测促改” 活动第二轮测试 英语本...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 物理 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 物理 Word版含答案_高中教育_教育专区。四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 物理试卷 一、选择题(本大题共 ...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试文综试题 Word....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试文综试题 Word版含答案_教学案例/设计_教学研究_教育专区。四川省2014年联测促改活动第二轮测试文综试题 Word版含...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试地理试题 Word....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试地理试题 Word版含答案_教学案例/设计_教学研究_教育专区。四川省2014年联测促改活动第二轮测试地理试题 Word版含...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 生物 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 生物 Word版含答案_高中教育_教育专区。秘密☆启用前 四川省 2014 年联测促改”活动 理科综合生物 理科综合考试...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 政治 扫描版....doc

四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 文科综合政治 参考答案及评分参考 题号 答案 1 C 2 D 3 B 4 A 5 B 6 C 7 B 8 A 9 A 10 B ...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 数学文 Word....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 数学文 Word版含答案_高中教育_教育专区。四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 数学(文史类) 第Ⅰ卷(选择题)...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 化学 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 化学 Word版含答案_高中教育_教育专区。秘密 ★ 启用前 四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 理科综合?化学...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试理综生物试题....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试理综生物试题及答案 - 四川省 2014 年联测促改”活动 理科综合生物 理科综合考试时间共 150 分钟,满分 300 分。...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 地理 扫描版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 地理 扫描版含答案_高中教育_教育专区。 四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 文科综合 ? 地理 参考答案及...

【恒心】四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试数学(....doc

【恒心】四川省2014年联测促改活动第二轮测试数学(文科)试题及参考答案_数学_高中教育_教育专区。四川省2014年联测促改活动第二轮测试数学(文科)试题及...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 理综 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 理综 Word版含答案_高中教育_教育专区。四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 理科综合 物理试卷 一、选择题(本...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 英语 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 英语 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。秘密 ★ 启用前 四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试英语 本...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试 历史 Word版....doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试 历史 Word版含答案_高中教育_教育专区。秘密★启用前 四川省2014年联测促改活动第二轮测试 历史测试题 文科综合...

四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试文综试题(扫描....doc

四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 文科综合 ? 地理 参考答案及评分参考 第Ⅰ卷(选择题 共 48 分) 1.A 2.B 3.B 4.C 5.B 6.A 7.B ...

四川省2014年联测促改活动第二轮测试理综试题及答案.doc

四川省2014年联测促改活动第二轮测试理综试题及答案 - 秘密☆启用前 四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 理科综合试卷 有答案 理科综合考试时间共 150 ...

【恒心】四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试理综....doc

【恒心】四川省2014年联测促改活动第二轮测试理综物理部分试题及参考答案_理化生_高中教育_教育专区。四川省2014年联测促改活动第二轮测试理综物理部分试题...

【恒心】四川省2014年“联测促改”活动第二轮测试数学(....doc

【恒心】四川省2014年联测促改活动第二轮测试数学(理科)试题及参考答案_数学_高中教育_教育专区。四川省2014年联测促改活动第二轮测试数学(理科)试题及...

2014届四川省高三第二轮联测促改文科数学试题(含答案解....pdf

2014届四川省高三第二轮联测促改文科数学试题(含答案解析)word版_数学_高中教育_教育专区。四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 数学(文史类) 第Ⅰ卷(...

四川省2014年联测促改(二)政治.doc

四川省2014年联测促改(二)政治 - 四川省 2014 年联测促改活动第二轮测试 文科综合政治 参考答案及评分参考 题号 答案 1 C 2 D 3 B 4 A...