nbhkdz.com冰点文库

南昌十九中2013届高三英语模拟试卷(01)

时间:2017-03-17


南昌十九中 2013 届高三英语模拟试卷(01)
高三英语备课组 2012.5
本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第Ⅰ卷 注意事项: 1. 答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将目己的姓名、准考证号填写清楚,并贴好条 形码。请认真核准条形码上的准考证号、姓名和科目。 2. 短小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其 他答案标号,在试题卷上作答无效。 第一部分 听力 (共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷 的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. Who does the woman suggest the man speak to? A. Mr. Brown. B. Mr. Smith. C. Mrs. Brown. 2. What is the woman probably going to do next? A. Go over the list. B. Go shopping. C. Go for an outing. 3. What’s the possible relationship between the two speakers? A. Classmates. B. Teacher and student. C. Principal and student. 4. Where does this conversation probably take place? A. In an office. B. In a garage. C. In a taxi. 5. When will the man begin to stay in the hotel? A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Friday. 第二节 (共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给 出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6. What does the boy want to do? A. Go abroad. B. Live by himself. C. Find a job. 7. What does the mother expect the boy to do? A. Rely on himself. B. Stay with them. C. Sell newspapers. 8. How does the mother feel about the boy’s job? A. Proud. B. Hopeful. C. Doubtful. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9. What season is it now? A. Spring. B. Autumn. C. Winter. 10. What do we know about the man? A. He likes sports. B. He hates the cold weather. C. He never does housework. 11. What is the weather like now? A. Cloudy. B. Sunny. C. Snowy. 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 12. What’s wrong with the man? A. He broke his left arm. B. He broke his right leg. C. His left foot hurts. 13. What did the doctor tell the man to do? A. Touch the ground. B. Lie in bed all the time. C. Have an X-ray. 14. How soon will the man recover at least? A. In about 2 weeks. B. In about a week. C. In about 3 days. 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 15. Why has the man never chatted online before?

A. He has got too old a computer. B. He hasn’t bought a computer. C. He has no interest in chatting online. 16. What does the man ask the woman to download for him? A. MP3 files. B. New software. C. A TV show. 17. What does the woman tell about Friends’ forums? A. Some of the Friends’ stars are sure to show up there. B. One can chat to people who have common interests. C. One may clearly know who you’re talking to there. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18. How many times does one’s heart beat per minute during aerobic exercise? A. 140. B. 100. C. 114. 19. What is the man’s advice? A. Eating big meals every day. B. Five small meals every day. C. Eating no food at night. 20. Which of the following is mentioned in the talk? A. Boxing. B. Walking. C. Cycling. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 21. _____news that the national football team was disqualified for the next World Cup finals came as no___ surprise at dll . A. /;a B. The; / C. A; a D. The; a 22. The children were required to wear new school clothes, but Kim couldn’t afford . A. one B. some C. any D. that 23. Traveling is a good way to different cultures and broaden the mind. A. expand B. explore C. expose D. export 24. Is English Literature a(n)____ lesson, or does everyone have to learn it? A. potential B. typical C. optional D. critical 25. ____ the numbers in employment, the hotel industry was the second largest industry in this country last year. A. In spite of B. In case of C. In terms of D. In praise of 26.— I didn’t go to class last night because my car broke down. — You mine. I wasn’t using it. A. should borrow B. might have borrowed C. could have borrowed D. must have borrowed 27.He flew to Paris two hours ago, he would stay for three days. A. there B. which C. when D. where 28. -Do you know why Michael resigned from the board? -He held out for higher wages, but was ____ in the end. A. put down B. broke down C. cut down D. turned down 29. — Hi,Michelle, I can’t find my e-dictionary. — Sorry,I it. I guess I put it on the top shelf with my things. A. had used B. used C. was using D. am using 30. Advertising is different from other forms of communication in that the advertiser pays for the message . A. to deliver B. having delivered C. to be delivered D. delivering 31.While studying,fix your mind on what is really important,or you will remembering nothing. A. take up B. lead to C. stick to D. end up 32.— Do you think another Korean War will break out? — Only through peaceful dialogues can a war be avoided. A. No way. B. That’s for sure C. Why not? D. It depends. 33. According to the air traffic rules, you ___ switch off your mobile phone before boarding. A. may B. can C. would D. shall

34. I lost sight of Wang Ping when we reached _________ looked like a large market. A. that B. which C. what D. where 35. When ____ to danger and conflict, men tend to increase blood pressure, ______ nervous and anxious. A. exposed; felt B. exposed; feeling C. exposing; feeling D. exposing; felt 第二节 完形填空(共 20 小题,每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36—55 各题所给的四个选项(A、B、C、和 D)中选出最佳选项,并在 答题卡上将该项涂黑。 A gentle wind blew through Jennifer’s hair. The golden red sun was 36 . She was on the beach, looking up at the ball. She was amazed by its 37 , deep red in the middle, 38 fading into yellow. She could hear nothing but the 39 and the seagulls flying up above in the sky. The atmosphere 40 her. After all she had been through, this is what she 41 . “It’s getting late,”she thought,“I must go home, my parents will be 42 where I am.” She wondered how her parents would react, when she got home after the three days she was 43 . The sun had set by now and it was getting 44 . She tried to imagine having her favorite 45 on until she saw her front door. It seemed different. 46 had taken care of the outside garden for days. She was 47 : her father was usually so strict about keeping everything clean and tidy, and now… It all seemed 48 . She couldn’t understand what was going on.[ She entered the 49 . First,she went into the kitchen where she saw a(n) 50 written by her father. It said: “Dear Ellen,there is some coffee ready,I went 51 .” Ellen was her mother but-where was she? On the right side of the hallway was her 52 room. She went in. Then she saw her mother,lying on the bed sleeping. Her 53 looked so tired,as if she hadn’t 54 for days. She was really pale. Jenny just fell asleep beside her. When Jennifer woke up she found something 55 . She was in her cozy bed in her nightclothes. It felt so good being back home. Suddenly she heard a voice.“Are you feeling better now, dear? You know you got us very, very scared.” 36. A. rising B. setting C. shining D. smiling 37. A. shape B. shadow C. size D. color 38. A. quickly B. partly C. softly D. probably 39. A. waves B. boats C. trees D. sands 40. A. relaxed B. puzzled C. disappointed D. interrupted 41. A. understood B. considered C. needed D. regretted 42. A. discussing B. finding C. asking D. wondering 43. A. alive B. asleep C. missing D. hardworking 44. A. sunny B. warm C. cold D. cloudy 45. A. glasses B. hat C. skirt D. jacket[来源:学科网 46. A. Somebody B. Nobody C. Mother D. Father 47. A. shocked B. scared C. exhausted D. comforted 48. A. beautified B. rearranged C. deserted D. destroyed 49. A. garden B. bedroom C. yard D. house 50. A. book B. note C. article D. poster 51. A. looking B. working C. fishing D. sightseeing 52. A. own B. parents’ C. sister’s D. brother’s 53. A. gesture B. body C. face D. eyes 54. A. studied B. slept C. exercised D. moved 55. A. different B. new C. precious D. dangerous 第三部分 阅读理解 (共 20 小题,每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四 个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

A
BEIJING, March, 17th --The Japanese automaker Toyota will recall some 4,400 units of FJ Cruiser cars in China over seat belt flaws, China's consumer quality watchdog said Saturday. The General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine (AQSIQ) said on its website that Toyota China will recall these imported cars produced between December 2007 and March 2013. Toyota is busy working on the solution to the flaw and will release improvement methods before April 15, according

to the administration. This marks Toyota's second recalling this year after the auto giant announced in January that it would recall 22,869 units of Lexus IS cars in China due to wiper arm problem. China's private auto ownership reached 93.09 million units by the end of 2012, up 18.3 percent compared with the year before. Along with the fast expanding auto market, Chinese drivers grow more concerned about the quality of their cars. Also on Saturday, the AQSIQ said in a statement on its website that its research has basically confirmed the German automaker Volkswagen's direct shift gearbox (DSG) transmission has defects which may cause engine power failures and urged Volkswagen to recall defective cars after China Central Television (CCTV) exposed Volkswagen's gearbox defect on Friday. To better protect the interests of Chinese consumers, the AQSIQ announced late last year that it would formulate a guideline to regulate a recall system for faulty cars. 56. What does underlined the word “recall” in the first paragraph probably mean? A. To ask people to return a product. B. To bring something into one’s mind. C. To remember something from the past. D. To ask someone to go back. 57. According to the passage, Lexus IS cars were found to have . A. seat belt flaws B. wiper arm problem C. gearbox defect D. engine power failure 58. What is the purpose of regulating a recall system for faulty cars? A. To limit the sales of imported cars in China. B. For a better development of national automobile industry of China. C. In order to show the authority and power of AQSIQ. D. For a better protection of rights and interests of Chinese consumers. 59. What was China’s private auto ownership by the end of 2011? A. About 93 million units. B. About 110 million units. C. About 79 million units. D. About 90 million units. 60. Which of the following statements is probably NOT true according to the news? A. Toyota will release its improvements on faulty cars in less than a month. B. Chinese put more and more focus on the quality of their cars. C. You may get the information about faulty cars on the website of AQSIQ. D. It was AQSIQ that first exposed Volkswagen’s DSG defects.

B
There are many great movie directors of all time and the following are five of those who have largely impressed audience with their body of work. As a member of the New Hollywood gang, Francis Coppola is best remembered for The God father series. His decision to cast Marlon Brando in the lead also met with fierce opposition from the studio bosses. Good sense became popular, and The God father went on to become one of the most memorable movies ever. Critics may point out that he has become less creative after his seventies, but try as one might, no one can possibly take the place of this great director’s work. Stanley Kubrick’s movies focus on the themes like sci-fi, horror, dark humor and war. He used symbolism in most of his movies, giving us some wonderful screen visuals, as shown in 2001: A Space Odyssey. His actors in Hollywood complained about the endless number of retakes, but they appreciated the performance he milked out of them. People argue about films like Lolita, A Clockwork Orange and Paths of Glory, but these are now seen as classics. Steven Spielberg is a great success at the box office, and he is one of the world’s most popular filmmakers today. As the creator of classics like Schindler’s List, Jurassic Park, ET, Indiana Jones series, Jaws, Saving Private Ryan, no one can win his hold over the audience. His critics accuse him of being emotional and over the top, but the fact remains that his movies attract the audience, and set the cash registers ringing. Woody Allen is a director who directs movies full of crime and hate. This comic genius has given us Annie Hall, Hannah and Her Sisters and Midnight in Paris, which have also become classical. His movies constantly include characters who arouse the audience’s sympathy and laughter at the same time, as they set out on a journey of self-discovery. Hollywood star power has never fazed Allen. Thankfully, awards and honors do not interest him, which results in creativity that is original. 61. What do the directors mentioned in the passage have in common? A. They are interested in awards for their works. B. They are members of the New Hollywood gang. C. They have created a lot of movies taken as classics. D. They focus their themes on negative side of the society 62. The movie Indiana Jones series is directed by ______. A. Francis Coppola B. Woody Allen C. Stanley Kubrick D. Steven Spielberg 63. Stanley Kubrick’s works include the following except ______. A. Midnight in Paris B. 2001: A Space Odyssey C. A Clockwork Orange D. Paths of Glory 64. It is implied in the underlined sentence Steven Spielberg ______. A. was successful in amusing the audience B. succeeded in making a great box office C. became much better at creating classics

D. had set a cash register working for himself 65. What will be discussed in the paragraph that follows this passage? A. Their contribution to the society B. The difference between the directors C. Another famous movie directors D. More great movies from the directors

C
I’m not so sure I like my friends any more. I used to like them — to be honest. We’d have lunch, talk on the phone or exchange e-mails, and they all seemed normal enough. But then came Facebook and I was introduced to a sad fact: many of my friends have dark sides that they had kept from me. Today my friends show off the more unpleasant aspects of their personalities via Facebook. No longer hidden, they’re thrown in my face like TV commercials — unavoidable and endless advertisements for the worst of their personalities. Take Fred. If you were to have lunch with him, you’d find him warm, and down-to-earth. Read his Facebook and you realize he’s an unbearable, food-obsessed bore. He’d pause to have a cup of coffee on his way to save a drowning man — and then write about it. Take Andy. You won’t find a smarter CEO anywhere, but now he’s a CEO without a company to lull. So he plays Mafia Wars on Facebook. He’s doing well — level 731. Thanks to Facebook, I know he’s playing about 18 hours a day. Andy, you’ve run four companies — and this is how you spend your downtime? What happened to golf? What happened to getting another job? Take Liz. She is positive that the H1N1 vaccine will kill us all and that we should avoid it. And then comes Chris who likes to post at least 20 times a day on every website he can find, so I get to read his thoughts twice, once on Facebook and once on Twitter. In real life, I don’t see these sides of people. Face to face, my friends show me their best. They’re nice, smart people. But face to Facebook, my friends are like a blind date which goes horribly wrong. I’m left with a dilemma. Who is my real friend? Is it the Liz I have lunch with or the anti-vaccine lunatic(狂人)on Facebook? Is it the Fred I can grab a sandwich with or the Fred who weeps if he’s at a party and the wine isn’t up to his standards? 66. Who is opposed to the H1N1 vaccine in the text? A. Fred. B. Andy. C. Liz. D. Chris. 67. What’s Andy probably busy in doing now? A. He’s running his company. B. He’s playing golf all day. C. He’s looking for another job. D. He’s playing computer games. 68. According to the text, Facebook tends to ______. A. present another side of people B. offer some food for free C. show endless advertisements D. get you to more parties 69. The text is developed mainly by ______. A. giving examples B. following the time order C. listing figures D. raising questions 70. The author focuses on the question of ______. A. what is Facebook B. what happened to golf C. who is my real friend D. who can help me

D
“Just take a deep breath.” “Don’t think about it.” “You’re more likely to die in a car wreck on the way to the airport than you are in a plane crash.” These are just some words given to people with a fear of flying. But as Tom Cruise, playing Lt. Daniel Kaffee in the movie A Few Good Men, said, “I get sick when I fly because I’m afraid of crashing into a large mountain. I don’t think Daniel will help.” But there’s a new application that just may. Today, the VALK Foundation, a Dutch group that’s a partnership between KLM Royal Dutch Airlines and the University of Leiden, launches the app in the US. The VALK Foundation was one of the first centers for research and fear-of-flying treatment in the world and is the organizer of three world conferences on fear of flying. The foundation said the app, called Flight App VALK, is the first scientifically-developed, web-based treatment for people who suffer from mild to moderate fear of flying. “The fear of flying application we have created aims to transfer all of the knowledge we have developed through our program into a mobile application that will help ease travelers’ fears,” said Dr. Lucas van Gerwen, director of the VALK Foundation. Dr. van Gerwen is also a psychologist and professional pilot with more than 30 years experience. The foundation said up to 30% of adults are fearful fliers. The Flight App is designed to help relax passengers before and during flights by educating users about flight safety and turbulence. It explains the sounds and sensations they can expect during departure, flight and landing. And, if a passenger’s flight stress reaches a panic level, they press a special panic button which provides audio and written information to help decrease stress levels. Most importantly, the Flight App can be used during the flight in the airplane mode. Once downloaded, the program does not require Internet connection in the air. 71. By saying the words at the beginning of the passage, people are expected to ______. A. decrease their fear of flying B. get rid of their doubt about plane C. have a good time on their flight journey

D. use some medicine to cure their fear of flying 72. Flight App VALK is aimed to ______. A. help passengers experience the fear of flying B. help relax passengers before and during flights C. treat people who suffer from mild fear of flying D. teach people the basic knowledge of taking flight 73. According to the passage, the VALK Foundation ______. A. is a group focusing on psychology on the flight B. was the first center to do research into fear of flying C. organize the world conferences on fear of flying annually D. focuses on researching and offering treatment on fear of flying 74. What does the last paragraph mainly tell us? A. Many adults are suffering from fear of flying B. It’s convenient for people to use the Flight App C. Many planes will be installed with the Flight App. D. The Flight App can decrease stress levels effectively 75. In which column of a newspaper can we read this passage? A. Culture B. Entertainment C. Technology

D. Education

第 II 卷(非选择题 满分 35 分)
第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下面短文并回答问题,然后将答案写到题后的横线上(请注意题后的词数要求) 。 [1]Some people's ears produce wax like busy little bees. This can be a problem even though earwax appears to serve an important purpose. Experts say it protects and cleans the ear. It traps dirt and other matter and keeps insects out. Doctors think it might also help protect against infections. And the waxy oil keeps ears from getting too dry. [2]So earwax is good. It even has a medical name: cerumen. And there are two kinds. Most people of European or African ancestry have the "wet" kind: thick and sticky. East Asians commonly have ___________.But you can have too much of a good thing. [3]The glands(腺体) in the ear canal that produce the wax make too much in some people. Earwax normally falls out of the ear or gets washed away. But extra wax can harden and form a blockage that interferes with sound waves and reduces hearing. People can also cause a blockage when they try to clean out their ears,but only push the wax deeper inside. Earwax removal is sometimes necessary. But you have to use a safe method or you could do a lot of damage. [4]Experts at N.I.H., the National Institutes of Health, suggest some ways to treat excessive earwax yourself. One way to remove wax is known as irrigation. With the head upright, take hold of the outer part of the ear. Gently pull upward to straighten the ear canal. Use an injector device to gently direct water against the wall of the ear canal. Then turn the head to the side to let the water out. [5]The experts at N.I.H. say you may have to repeat this process a few times. Use water that is body temperature. If the water is cooler or warmer, it could make you feel dizzy. Never try irrigation if the eardrum is broken. It could lead to infection and other problems. [6]After the earwax is gone, gently dry the ear. But if irrigation fails, the best thing to do is to go to a health care provider for professional assistance. 76. What’s the purpose of the passage? (No more than 10 words) ___________________________________________________________________. 77. What’s the bad effect of too much earwax on our hearing? (No more than 15 words) ____________________________________________________________________. 78. Fill in the blank in Paragraph 2 with proper words. (No more than 3 words) ____________________________________________________________________. 79. What does the underlined word “this process” (Line 1, Paragraph 5) probably refer to? (No more than 2 words) ____________________________________________________________________. 80. Will you use freezing water when trying to remove earwax? Why or why not? (No more than 10 words) ____________________________________________________________________. 第二节 书面表达(满分 25 分) 以“Teenagers Should Form a Good Habit”为题,写一篇 120 个词左右的短文。要求言之有理,内容连贯。 要点提示; 1. 我们要养成一个什么好习惯; 2. 为什么要养成这个好习惯; 3. 我们如何养成这个好习惯。

2013 届高三模拟试卷(01) 英语试卷参考答案
第I卷
第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 1. A 2.B 3.A 4.C 5.A 6.B 7.A 8.C 9.C 10.B 11.A 12.C 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 21.B 22.C 23.B 24.C 25.C 26.C 27.D 28.D 29.B 30.C 31.D 32.D 33.D 34.C 35.B 第二节 完形填空(共 20 小题,每小题 1.5 分,满分 30 分) 36.B 37.D 38.C 39.A 40.A 41.C 42.D 43.C 44.C 45.D 46.B 47.A 48.C 49.D 50.B 51.A 52.B 53.C 54.B 55.A 第三部分:阅读理解 (共 20 小题,每小题 2 分,满分 40 分) 56-60 ABDCD 61-65 CDABC 66-70 CDAAC 71-75 ABDBC 第 II 卷 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:阅读表达(共 5 小题;每小师 2 分,满分 10 分) 76. To suggest a way to remove too much earwax. / To inform us how to remove extra earwax.. 77. It can harden and form a blockage that interferes with sound waves and reduces hearing. 78. “dry” earwax / “dry” kind 79. Irrigation./ The irrigation. 80. Certainly not / No, I won’t.. Because it could make me feel dizzy. 第二节:书面表达(满分 25 分) Just as a saying goes, sow a thought, reap an action; sow an action, reap a habit; sow a habit, reap a character; sow a character, reap a destiny. Apparently, it’s significant that teenagers should form many good habits, among which the most important one in my view is to get up early. Getting up early is beneficial to teenagers’ physical, mental and emotional development. For one thing, it can’t be denied that the fresh air in the morning does good to our health. Thus, doing sports at this time is a fine choice. For another, morning is the best time for us to memorize quickly and easily after a good rest at night. Furthermore, it can shape your character, for it needs perseverance for us to get up early, especially in the winter morning. To get up early, you’d better go to bed early and set yourself an alarm in case you might oversleep. Once you’ve formed the good habit, getting up early will become part of your daily routines naturally.


赞助商链接

江西省南昌十九中2013届高三第一次月考(英语)

江西省南昌十九中 2013 届高三月考(英语)本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分 150 分,考试用时 120 分钟。 第Ⅰ卷 (选择题 第一部分...

2013届江西省南昌十九中高三第三次月考英语试卷

南昌市十九中学高三第三次月考英语试题命题人:高三备课组 审题人:徐晓晴 时间:2012.11.24 第 I 卷(选择题,共 115 分)第一部分 听力(共两节,满分 30 分...

江西省南昌十九中学2013届高三第二次月考英语试题

高三英语试题高三英语试题隐藏>> 江西省南昌十九中学高三第二次月考 英语试题命题人:宋焘 审题人:康范洪 时间:2012.10.7 第 I 卷(选择题,共 115 分)第一部...

江西省南昌十九中2013届高三第三次月考

江西省南昌十九中 2013 届高三第三次月考命题人:高三备课组 审题人: 时间:2012.11.24 第 I 卷(...南昌十九中高三第三次月考英语试题参考答案一、听力...

南昌十九中高三第一次月考英语试卷

南昌十九中高三第一次月考英语试卷 2012 8 月 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分 150 分,考试用时 120 分钟。 第Ⅰ卷 (选择题...

江西省南昌十九中2013-2014学年高一英语上学期期末考试...

江西省南昌十九中2013-2014学年高一英语上学期期末考试试题新人教版_英语_高中教育_教育专区。江西省南昌十九中 2013-2014 学年高一英语上学期期末考试试题新人教版...

南昌市第十九中学高三第三次月考英语试题ok(2012-11)

南昌市十九中学高三第三次月考英语试题命题人:高三备课组 审题人:徐晓晴 时间:2012.11.24 第 I 卷(选择题,共 115 分)第一部分 听力(共两节,满分 30 分...

江西南昌十九中2013-2014学年高一上学期期末考试英语试题

江西省南昌十九中 2013-2014 学年高一上学期期末考试 英语试题注意事项: 1.答题前填写好自己的姓名、班级、学号、考场号、座位号等信息 2.请将答案正确填写在...

江西省南昌十九中2013-2014学年高二上学期第二次月考(1...

江西省南昌十九中2013-2014学年高二上学期第二次月考(12月)英语试题_高二英语...remains 第三部分 阅读理解(共 20 小题,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题...

江西省南昌十九中2013-2014学年高二英语上学期期末考试...

江西省南昌十九中 2013-2014 学年高二英语上学期期末考试试题新人教版 第 I 卷 (三部分 共 115 分) 第一部分 听力 (共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5...