nbhkdz.com冰点文库

2015-2016高中英语 Module 5 Cloning单元综合测试卷 外研版选修6

时间:2016-08-19


Module 5 Cloning
(时间:120 分钟 满分:150 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What does the man advise the woman to do? A.To save her money. B.To buy a new computer. C.To buy a second?hand one. 2.What is the man doing? A.Applying for a job. B.Searching for a flat. C.Planning a trip. 3.What time will they arrive at the theatre if they leave now? A.At 7?20. B.At 7?35. C.At 7?50. 4.What is the woman? A.A writer. B.A reporter. C.An editor. 5.What's the woman's attitude towards Gray? A.She admires her. B.She can't understand her. C.She doesn't like her way of life. 第二节(共 15 小题; 每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟; 听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6.What are the two speakers talking about? A.A newspaper. B.A magazine. C.A book. 7.What can we learn about the man? A.He's an editor. B.He's an American. C.He's on a visit to the US. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8.Where will the man go tomorrow morning? A.The zoo. B.The National Art Museum. C.The National Stadium. 9.What can we know about the local restaurants according to the conversation? A.They are interesting and great. B.The foods there are great. C.The cooks there are great. 10.What can we get according to the conversation? A.The man will travel by bus. B.The woman is a travel guide.

1

C.The museum has modern Chinese paintings. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。 11.Where does this conversation probably take place? A.In a shop. B.In an office. C.In a company. 12.What can we infer from the conversation? A.The man is impolite to the woman. B.The man acts on the rule. C.The woman got an exception at last. 13.How long is the after?service sale of the MP4? A.Two months. B.Fifty?five days. C.Fifteen days. 听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。 14.What are the two speakers talking about? A.Respect for elders. B.Generation gap in families. C.Economic independence of parents. 15.Why can the woman get along well with her parents? A.Because she doesn't need their money. B.Because she has grown up. C.Because they respect each other. 16.What can we learn about the man? A.He doesn't feel like his parents. B.He is an international student. C.He is a teacher. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17.What are the most popular pets in North America according to the passage? A.Birds and fish. B.Fish and dogs. C.Dogs and cats. 18.How many households have at least one pet? A.Six percent. B.Sixteen percent. C.Sixty percent. 19.How are people with pets compared with those without pets according to the passage? A.Kinder. B.Gentler. C.Healthier. 20.What can we learn from the passage? A.Pets are treated as a family member. B.Pets get more than they offer. C.Only a few people have fish as their pets. 听力材料: Text 1 W: I can't decide whether to buy a new computer or try to find a second?hand one. M: If you buy a new one, you'll probably save money in the long run. Text 2 W: It's nice and quiet here, away from the noise of the city. Besides, our apartments are new and low in price. M: It's a good place except that it's a little far from where we work. Anyhow, I'll take my wife this afternoon and give you a call tomorrow.
2

Text 3 W: It's already 7?20. We'd better hurry if we don't want to miss the beginning of the play. M: Well, it takes only 15 minutes to get to the theatre and the play won't begin until 7?50. Text 4 W: Professor Smith, good morning. I'm Susan with the local newspaper. M: Nice to meet you. W: Would you mind if I ask you some questions? M: Of course not. Text 5 W: I'm into Professor Gray recently. M: Why? W: To find out her way to handle her life. You know, she has five kids and teaches 7 classes and somehow she does it all. Text 6 W: What do you enjoy doing in your spare time? M: Reading Reader's Digest, the most famous monthly magazine in the US. W: Why do you like it best? M: Well, it's got many years of experience and extensive coverage. W: I think so. The articles in it help me understand your people and culture better. I always enjoy reading them. M: I can see you're a careful reader as well as an observer. You know that's why so many people like reading it in the world. Text 7 W: Jim, have you ever been to the National Stadium? M: Not yet, but I'm going there tomorrow morning. W: I'm sure you'll fall in love with it. And you had better take a bus tour. That's the best way to know the city. M: Sounds great. W: How about the zoo? Have you been there? M: Yeah. There are many kinds of animals and it's one of the nicest zoos I have ever visited. W: And you should visit the National Art Museum. It has a famous collection of ancient Chinese paintings. M: Yeah. I have heard about that and I'll go if I have enough time. W: Last but not least, don't forget to try some local restaurants. The foods are great. M: Thank you, I'll. Text 8 M: Hello, madam. May I help you? W: I bought this MP4 here two months ago. But it doesn't work now, so I'd like you to mend it or return my money. M: May I have a look at your sales slip, please? W: Here it is. M: I'm sorry, madam. The after?sale service ended five days ago. W: But it had something wrong when I bought it. M: Well, our workers can look at it, but there'll be a charge. W: A charge? But it's not my fault. So could you...? M: Sorry, madam. If we make an exception for you, we'll have to make one of
3

everybody. So there's nothing I can do for you, madam. Text 9 M: Young people are given too much freedom nowadays, and as a result they've lost their respect for their parents, teachers and elders in general. W: I'm afraid I can't agree with you. My parents give me advice and never force me to do anything I don't want to do. I respect and love them. M: Are you quite independent of them? W: Yes. After I graduated from college and started to work as a teacher, I become economically independent. M: It sounds that you are very close to your parents. W: That's right. Nowadays many young people say they have nothing in common with their parents. Maybe, I think that is because they don't communicate with their parents. But I get along well with my parents. How about you? M: Well, I cherish family life but I don't always get along well with my parents. They seldom allow me to do what I want to do. W: But they allowed you to come to study in New Zealand on your own. M: Yes, but only after a great deal of persuasion. Text 10 Today I will tell you some interesting facts about pets in the US and Canada. First of all, does anyone know how many households in the US and Canada have pets? If you said 60%, you're right. Sixty percent of households have at least one pet. What about the most popular pets? Does anyone know what the most popular pet is? Dogs are very popular. In fact, dogs and cats are the most popular types of pets. Other popular pets are birds and fish. Some people have dogs and cats and birds and fish! Now let's talk about how pets help their owners. You probably know that people help their pets. They feed them and take care of them. But did you know that pets help their owners? Pets help their owners to feel good. People who don't have pets often feel lonely, especially older people. Pets can also help people's health. It's true! People with pets are healthier than people without pets. OK. Finally, I'll tell you that people in the US and Canada love their pets like members of their own family. Many people let their pets sleep in their beds. And sometimes pet owners carry a picture of their pet with them! 答案: 1—5 BBBBA 6—10 BBCBA 11—15 ABBBC 16—20 BCCCA 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Have you ever heard a news reporter talk about DNA? Reporters talk about DNA found at the scene of a crime. They talk about police finding DNA “fingerprints”. Police sometimes use DNA as a clue to find out who committed the crime. DNA is a substance(物质) that makes up genes. Everything alive has genes. Plants have genes. Animals have genes. You have genes. Genes are the basic units of heredity ( 遗 传 ). Heredity means all the characteristics you inherit from your parents. You get your genes from your parents. You inherit half of your genes, from your mother. You inherit half of your genes from your father. Genes are a kind of code. A tree's genes tell what shape its leaves will be. A cat's genes tell what color its fur will be. Your genes tell what color your eyes
4

will be. Your genes tell what color your hair will be. Everything about you comes from the code in your genes. Genes line up on strands(链) called chromosomes(染色体) in cells. Everything alive is made up of cells. Chromosomes are in the center, or nucleus, of cells. Different parts of you are made of different kinds of cells. Your muscles are made of muscle cells. Your skin is made of skin cells. The code in your genes tells your body to make different kinds of cells. The genes in each cell tell the cell how to work. They tell the cell when to make new copies of itself. An Austrian monk named Gregor Mendel first saw inherited patterns in pea plants. He experimented with pea plants in the 1860s. One of the things, or traits(特质), Mendel studied was what makes some pea plants tall and some short. He said that the traits must come from units of heredity passed from the parent plants. These units were later called genes. In the mid-1990s, scientists discovered that genes are made of DNA. In the 1970s, scientists learned how to change DNA with genetic engineering. Scientists also learned that problems with certain genes cause diseases. Muscular dystrophy, cystic fibrosis, and hemophilia are some genetic diseases—diseases caused by problems in genes. Today, scientists are looking for ways to cure genetic diseases by changing genes through a process called gene therapy. 21.What is DNA? A. It is a kind of gene. B. It is a substance that makes up genes. C. It is the basic unit of heredity. D. It is a measure to protect crime. 答案与解析:B 细节理解题。根据文章第二段第一句可知。 22.Which of the following about genes is CORRECT according to the passage? A. Plants, animals and human beings have the same genes. B. Half people inherit all genes from their mothers, others from their fathers. C. Genes decide the shapes of a tree's leaves, the color of a cat's fur and our eyes' color as well. D. Genes will give us a code when we need it. 答案与解析:C 推理判断题。由文章第四段可知基因决定树叶的形状、猫皮毛的颜色 以及我们眼睛的颜色。 23.Where are genes? A. Genes lining up on strands called chromosomes are in the center of cells. B. Genes hide in everything alive in our body. C. Genes can be nowhere but in our mind, controlling all our actions. D. Genes travel in our body and help cope skin, muscle, and eyes. 答案与解析:A 细节理解题。根据第五段可知正确答案。 24.We can conclude that ________. A. scientists were less intelligent than monks in the 1900s B. some genes are bad and can cause diseases C. we don't need to worry about genetic diseases any longer D. the discovery of genes may be of great help in our daily life 答案与解析:D 推理判断题。根据文章最后一段可知:科学家们正在通过基因疗法努 力寻找新的治疗疾病的方法。 B Think about the last time you felt a negative emotion—like stress, anger, or frustration. What was going through your mind as you were going through that negativity? Was your mind cluttered with (充斥) different kinds of thoughts? Or was it paralyzed, unable to think?
5

The next time you find yourself in the middle of a very stressful time, or you feel angry or frustrated, stop. Yes, that's right, stop. Whatever you're doing, stop and sit for one minute .While you're sitting there, completely immerse yourself in the negative emotion. Allow that emotion to consume you. Allow yourself one minute to truly feel that emotion. Don't cheat yourself here. Take the entire minute—but only one minute—to do nothing else but feel that emotion. When the minute is over, ask yourself, “Am I willing to keep holding on to this negative emotion as I go through the rest of the day?” Once you've allowed yourself to be totally immersed in the emotion and really feel it, you will be surprised to find that the emotion clears rather quickly. If you feel you need to hold on to the emotion for a little longer, that is OK. Allow yourself another minute to feel the emotion. When you feel you've had enough of the emotion, ask yourself if you're willing to carry that negativity with you for the rest of the day. If not, take a deep breath. As you exhale, release all that negativity with your breath. This exercise seems simple—almost too simple. But, it is very effective. By allowing that negative emotion the space to be truly felt, you are dealing with the emotion rather than stuffing it down and trying not to feel it. You are actually taking away the power of the emotion by giving it the space and attention it needs. When you immerse yourself in the emotion, and realize that it is only emotion, it loses its control. You can clear your head and proceed with your task. 25.What should you do when you are into negativity according to the article? A. Listen to some music. B. Ignore it and do something else. C. Just do nothing and truly feel that emotion. D. Think about it and try to deal with it immediately. 答案与解析:C 细节理解题。根据第二段 Take the entire minute—but only one minute—to do nothing else but feel that emotion.可推断答案选 C。 26 .The underlined word “immerse” ( Paragraph 2) most probably means “________”. A. break down B. get rid of C. cut off D. throw into 答案与解析:D 词义猜测题。下文 Allow yourself one minute to truly feel that emotion.意为“允许你自己完完全全地去感受这种消极的情绪”。 由此可知 immerse 意思是 使你完全融入到这种情绪中,所以答案选 D。 27.What's the best title of this text? A. Clear Your Mental Space B. Deep Breath, Trouble Away C. Try to Avoid the Negative Emotion D. Keep Holding on to This Negative Emotion as Long as Possible 答案与解析: A 主旨大意题。 综合全文可知本文就如何清理心理空间提供了一些建议。 B 项是建议的一方面;C 项中的 avoid 有误;D 项也是片面的,且 as long as possible 有 误。所以答案选 A。 28.The author's attitude towards negative emotion is ________. A. doubtful B. optimistic C. frightened D. confused 答案与解析:B 逻辑推理题。根据最后一句话 You can clear your head and proceed with your task.可知作者的态度是积极乐观的。所以选 B。 C A cancer-stricken British teenage girl said Thursday she had been moved by messages of support from around the world after writing an online “Bucket
6

List” of things she wanted to do before dying. Alice Pyne, 15, created an Internet blog in which she described her fight against a cancer of the white blood cells. “I've been fighting cancer for almost four years and now I know that the cancer is gaining on me and it doesn't look like I'm going to win this one,” she wrote. For her list, the teenager took inspiration from the 2007 film “The Bucket List”, in which two terminally ill (患绝症的) men, played by Morgan Freeman and Jack Nicholson, draw up a list of things they wish to do before they die. On her list, at the site www. alicepyne, blogspot. com, she has included making everyone sign up to be a bone marrow donor ( 骨髓捐赠者 ), swimming with sharks, meeting boy band Take That and getting a purple iPad computer. Messages of support and offers of help quickly flooded her web page and it became one of the most talked about subjects on Twitter. “Oh dear and I thought that I was just doing a little blog for a few friends!” she wrote after her site attracted huge attention. “Thank you so much for all your lovely messages to me. ” Pyne, who lives with her family in the northwest English town of Ulverston, revealed (透露) the management of Take That had arranged for her to see the band after reading her blog. A group of local lawmakers have also joined forces with the Anthony Nolan blood cancer charity to encourage people to join its stem cell register. 29.What happened after Alice Pyne wrote her “Bucket List”? A. The media called on people to help her. B. People sent gifts to her from all over the world. C. A lot of people offered to donate bone marrow to her. D. People around the world sent messages to support her. 答案与解析:D 细节理解题。由倒数第三段 Messages of support and offers of help quickly flooded her web page 可以看出帖子发布后,收到了世界各地的支持她的信息。 所以选 D。 30.Alice Pyne wrote her “Bucket List” to ________. A. express her last few wishes B. say goodbye to a few friends C. give comfort to two terminally ill men D. catch people's attention 答案与解析:A 细节理解题。根据第一段的“writing an online ‘Bucket List’ of things she wanted to do before dying”可以看出“Bucket List”表达的是她最后的几 个愿望。所以选 A。 31.It can be inferred from the second paragraph that Alice Pyne ________. A. is unaware of her own conditions B. is calm to know that death is approaching C. is very sad to know that she will die D. is still quite confident in fighting against the cancer 答案与解析:B 推理判断题。由第二段的“I know that the cancer is gaining on me and it doesn't look like I'm going to win this one”可知她对自己的病情和结果进行 了平静的叙述,由此可知 B 项符合语境。 32.Which of the following is NOT on Alice Pyne's “Bucket List”? A. To meet a boy. B. To get a cool computer. C. To swim with sharks. D. To ask people to donate bone marrow. 答案与解析:A 细节理解题。第四段介绍了“Bucket List”所有的内容,其中包括 B、
7

C、D 三项,但是“boy band Take That”是一个乐队,而不是某一个男孩。所以选 A。 D Risk of death is 3.5 to 5 times greater for obese (肥胖的) smokers than it is for people who have never smoked and are at a normal weight, according to a study published in the November, 2006 issue of the American Journal of Preventive Medicine. The study, which began with a self-administered questionnaire (问卷) taken between 1983 and 1989, asked more than 80,000 radiologic technologists aged 22 to 92 questions about age, height, weight and smoking behavior. BMI (body mass index) was calculated, with a BMI of 30 to 34. 9 being considered obese, and 35 and over being very obese. Smoking behavior was analyzed by looking at a person's tobacco consumption level, number of years smoked, and current smoking status. Researchers then followed participants ( 参与者 )through December of 2002, noting the number of deaths that occurred. The study involved researchers from the National Cancer Institute, the University of Minnesota and the American Registry of Radiologic Technologists. Key Findings: 20 percent of obese adults in the United States smoke. Obese smokers face a greater risk of death from cancer and circulatory (循环) disease. Current smoking is a greater risk factor for death by cancer than obesity is, generally speaking. The higher a person's pack-years (number of packs smoked per day times the number of years smoked) are, the greater the risk of death is. Men and women of all ages faced an elevated risk of death due to circulatory disease as BMI increased. And for those who were both obese and currently smoking, risk of circulatory disease increased 6 to 11 times under the age of 65, as compared to their never-smoking, normal weight counterparts. While it's not surprising that obesity coupled with smoking is a recipe for trouble, it is important to highlight this growing health concern in America today. Taking Charge of Your Health Making healthy choices can be difficult when we're constantly exposed to products that are dangerous to our health, but it's not impossible. With education and some motivation, we all have the ability to make lasting changes for the better. If you're an overweight smoker worried about gaining weight due to quitting, take heart. It's never too late to change your course and even reduce damage to some extent. 33.What's the best title of the text? A. Obese smoking and death B. Key findings about smoking C. Taking charge of your health D. Obesity and smoking 答案与解析:A 主旨大意题。根据文章第一段及综合全文可知本文是一项对肥胖吸烟 者比正常体重的吸烟者死亡风险高 3.5~5 倍的研究。B、C、D 三项的答案是片面的。所以 选 A。 34.According to the author, it is ________ to get rid of smoking. A. easy and possible B. difficult and impossible C. easy and worthwhile D. difficult but worthwhile
8

答案与解析:D 细节理解题。根据 Making healthy choices can be difficult when we're constantly exposed to products that are dangerous to our health, but it's not impossible.及 It's never too late to change your course and even reduce damage to some extent.可排除 A、B、C 项,所以选 D。 35.What is the purpose of the text? A. To inform the readers of the findings about obese smoking. B. To warn the readers of the danger of obese smoking. C. To tell us what obese smoking is. D. To call on the obese smokers to quit smoking. 答案与解析:D 逻辑推理题。综合全文及最后一段可知作者的写作目的是号召肥胖吸 烟者们戒烟。 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 For the rest of March, a disease will sweep across the US. It will keep kids home from school. __36__ Employees will suddenly lose their ability to concentrate. The disease, known as “March Madness”, refers to the yearly 65?team US men's college basketball tournament (锦标赛). __37__ Teams compete against each other in a single?elimination (单局淘汰) tournament that eventually crowns a national champion. Nearly 20 million Americans will find themselves prisoners of basketball festival madness. The fun comes partly from guessing the winners for every game. Friends compete against friends. __38__ Colleagues against bosses. Big?name schools are usually favored to advance into the tournament. But each year there are dark horses from little?known universities. This adds to the madness. Watching a team from a school with 3,000 students beat a team from a school with 30,000, for many Americans, is an exciting experience. Two years ago, the little?known George Mason University was one of the final four teams. __39__ College basketball players are not paid, so the game is more about making a name for their university and themselves. __40__ About $4 billion will be spent gambling (赌) on the event. According to Media Life magazine, the event will bring in $500 million in advertising income this year, topping the post- season income of every US professional league, including that of the NBA. A.Husbands against wives. B.The players will go all out for the games. C.But that doesn't mean money isn't involved. D.College students will ignore piles of homework. E.People are willing to spend more money on watching it. F.It begins on March 15 and lasts through the beginning of April. G. Many people had never even heard of the university before the tournament. 答案:36-40 DFAGC 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 Mr Smith was known far and wide as a strict boss who watched his employees like hawks. He was making one of his __41__ tours of the factory __42__ he spotted a young man __43__ against a pile of boxes just outside the office. Since George, the man who was in __44__ of the office, wasn't around, Smith
9

stood off to the side and watched to see just how __45__the young man would stand around doing nothing. The young man yawned, scratched his head, __46__ his watch, and sat on the floor. He took out a nail file and began __47__ his nails. Then he stretched, yawned again,and leaned back on the pile of __48__. Smith stepped from his __49__ place and walked up to the young man. “You!” he shouted. “How much do you __50__ a week?” The young man looked up without showing any __51__. “Two hundred and fifty dollars,” he said,Smith ran into the cashier's office,took $250 from the cash box, and returned. “__52__ it,” he said, “and get out! Don' t __53__ me see you around here again!” The young man took the cash,put it in his pocket, and __54__.Then he went looking for George. When he found him, Smith was __55__ with anger. “That idler(懒惰者) in front of your office,” Smith said. “I just gave him a __56__ pay and fired him. What's the matter with you, letting him stand around __57__ he had nothing to do?” “You __58__ the boy in the red shirt?” George asked. “Yes! The guy in the red shirt!” “He was waiting for the twenty dollars we __59__ him for lunch,” George said. “He__60__for the coffee shop around the corner. 41.A. favourite B. common C.ordinary D. regular 42.A. while B. when C.although D. since 43.A. pushing B. pulling C.leaning D. lifting 44.A. charge B. need C.support D. case 45.A. much B. long C.often D. many 46.A. aimed at B. glared at C.pointed at D. looked at 47.A. cleaning B. repairing C.folding D. beautifying 48.A. hawks B. shirts C.boxes D. tables 49.A. working B. sleeping C.hiding D. living 50.A. pay B. make C.owe D. borrow 51.A. care B. warn C.doubt D. effort 52.A. Make B. Stop C.Take D. Tear 53.A. allow B. forbid C.remind D. let 54.A. cried B. won C.flew D. left 55.A. blue B. red C.yellow D. dark 56.A. hour's B. week's C month's D. year's 57.A. as though B. even though
10

C.now that D. so that 58.A. refer B. witness C.mean D. fire 59.A. pay B. lend C.belong D. owe 60.A. works B. stays C. makes D. pays 答案与解析: 41.D 文章第一句表明史密斯先生像老鹰一样监视自己的手下,所以此空表示他每天 都例行公事般地在工厂内到处巡视,检查工作,以免有人怠工。regular 表示“定期的,有 规律的”。 42.B 这里是一个固定句型,用“be doing sth. when”表示“正在做某事突然发生 另外一件事情”。 43.C 他正在例行检查时突然发现一个人斜靠在一堆盒子上。下文第 43 空前有暗示。 44.A 乔治是主管(in charge of)这个部门的人,他当时不在场。in need of 需要; in support of 支持;in case of 以防,均不合题意。 45.B 老板不动声色,心中在想,我看你无所事事到何时!how long 表示“要多久”。 46.D 这个年轻人打呵欠,抓头,(因为等得不耐烦了)看表,然后坐在地板上。aim at 瞄准;glare at 怒目而视;point at 指向。根据上下文可以确定答案。 47.A 年轻人又拿出指甲剪来清洁自己的手指甲。repair 维修;fold 折叠;beautify 使美化,均不符合题意。 48.C 从第一段的最后一句中“...he spotted a young man __43__ against a pile of boxes just outside the office.”可以得到答案。 49.C 此时老板再也按捺不住,从藏身之处冲出来,而不是工作之处、睡觉之处或生 活之处,因为他暗中观察那个年轻人很久了。 50.B 老板问那个年轻人一周挣(make)多少钱。make money=earn money 赚钱。 51.A 这个年轻人感到十分突然与迷惑,因此他对这个人的提问没有显示任何的在意 (care)。 52.C 老板听到年轻人的回答后,马上冲到会计室,从现金柜子中拿出 250 美元,回 来后,对年轻人说:“拿着这 250 美元,走人。再不要让我看到你!” 53.D 老板十分生气:“再也不要让我看到你!”因为他把这个年轻人看成了自己的 一个员工。 54.D 年轻人拿上现金,放进口袋,离开了。 55.B 每个颜色词都有特定的表示情绪的含义:red—生气,blue—沮丧,yellow—下 流,dark—忧郁。此外表示老板因为发怒而生气,故选 red。 56.B 从第 50 空处的“How much do you __50__ a week?”可知,老板给了那个年 轻人一周的薪水。 57.A 老板质问主管乔治先生为什么让那个年轻人坐在那里好像(as if/though)无事 可干一样。 58.C 乔治先生问老板指的是不是那个穿红上衣的男孩。 59.D 乔治说,他是给他们午餐,他们欠他二十美元。 60.A 乔治说,他正在那儿等我们跟他结账呢,他在拐弯处的咖啡店工作。 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 The story happened in Japan __61__ a house was redecorated and the wall inside a room was removed. The inside of the wall was hollow. When the owner of the house removed the wall, he saw a gecko(壁虎) inside the wall. Its tail was pinned by a nail __62__(come) through the wall from outside. The owner was very curious why the gecko was still alive. Then the nail caught his eye. Goodness! It is the nail that was driven here ten years ago when the house was built! How amazing it is __63__ the gecko to have lived in the wall in
11

complete __64__(dark) for ten years! But on second thought, the curious house owner wondered how this gecko could live through 10 years with its tail __65__(nail) down and being unable to go anywhere? So he tried to find out how this small creature could be fed. After a little while, there appeared another gecko with food in __66__ mouth! What a shocking scene! For ten years, this little gecko had never failed to feed the trapped one. The story touched me so __67__(deep) that it is useless to find out __68__ relationships they had between them. Parent __69__ child? Friends? Lovers? Brothers or sisters? __70__ last thing we should do is to abandon your beloved in hardship. 答案: 61.where 62.coming 63.for 64.darkness 65.nailed 66.its 67.deeply 68.what 69.and 70.The 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear Editor, I'm the boy student in a key middle school in our city. I fond of play the piano. It is known by us that the college entrance examination is approaching. I must get good prepared for it. So I have only fifteen minutes to play the piano on every day. I don't want to give up my favorite, and my parents forbade me to continue playing it. They think it a waste of time to do it now. How do you think of it? Could you give me some advices on how to deal with the problem? I am looking forward to your early reply. Thank you. 答案: Dear Editor, I'm the boy student in a key middle school in our city. I ∧ fond of play a am playing the piano. It is known by us that the college entrance examination is approaching. to I must get good prepared for it. So I have only fifteen minutes to play the piano well on every day. I don't want to give up my favorite, and my parents forbade me to but forbid continue playing it. They think it a waste of time to do it now. How do you think What of it? Could you give me some advices on how to deal with the problem? advice I am looking forward to your early reply. Thank you. 第二节:书面表达(满分 25 分) 你的英语老师让同学们就发展克隆技术展开了讨论, 同学们纷纷发表了自己的看法。 请 你根据下面的表格写一篇 120 个词左右的短文做一总结,并发表自己的看法。

12

话题 观点及 支持率

Cloning 65% for 1.克隆技术能够促进科学的 发展; 2.克隆技术对人类很有益, 它可以帮助治愈很多疾病, 挽救很多人的生命 35% against 1.目前,克隆技术还存在很 多问题,滥用这项技术会给 人类带来难以想象的后果; 2. 如果有科学家利用克隆技 术来克隆人的话,将会导致 很多问题的出现,如人口猛 增等 你的观点

理由

??

注意:开头已给出,不计入总词数。 Today we had a class discussion about whether cloning should be developed. Opinions varied. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 范文: Today we had a class discussion about whether cloning should be developed. Opinions varied. About 65% of the students argue that cloning should be encouraged because it is part of the general development and progress of science, which has brought us many benefits. We have good reasons to think cloning can help cure many diseases and save lives. However, 35% of the students hold that cloning still has too many unsolved problems associated with it, and the misuse of it could have unimaginable consequences. Furthermore, the cloning of humans could lead to social problems, such as population explosion. In my opinion, since cloning is such a new technology, we must be careful to make appropriate use of it. It could bring us a lot of benefits as long as we can avoid the possibility of causing harm.

13


2015_2016高中英语Module5Cloning单元综合检测外研版选修6.doc

2015_2016高中英语Module5Cloning单元综合检测外研版选修6 - Module 5 Cloning (满分:150 分,时间:120 分钟) 第Ⅰ卷 (共 105 分) 第一部...

2015_2016高中英语Module5CloningPeriod3随堂训练外研....doc

2015_2016高中英语Module5CloningPeriod3随堂训练外研版选修6 - Period Three Reading Practice & Cultural Corner ...

2015_2016高中英语Module5CloningPeriod2随堂训练外研....doc

2015_2016高中英语Module5CloningPeriod2随堂训练外研版选修6 - Period Two Reading and Vocabulary Ⅰ.根据首字母或汉语提示完成...

2016-2017学年 外研版 选修6 Module5 Cloning 单元测试....doc

2016-2017学年 外研版 选修6 Module5 Cloning 单元测试 (7) - Module 5 Cloning Ⅰ语言知识及应用(共两节,满分 45 分) 第一节完形...

2016-2017学年 外研版 选修6 Module5 Cloning 单元测试....doc

2016-2017学年 外研版 选修6 Module5 Cloning 单元测试 (11)_英语_高中教育_教育专区。Module 5 Cloning C. broken out D. broken into 13. As a student,...

2016届高考英语一轮复习 Module5 Cloning课件 外研版选修6.ppt

2016届高考英语一轮复习 Module5 Cloning课件 外研版选修6_英语_高中教育_教育专区。Module 5 Cloning 栏目索引 单元课前检测 Ⅰ.重点单词 1. v.追逐;追赶 2....

2015-2016学年高中英语 Module5 Grammar课件 外研版选....ppt

2015-2016学年高中英语 Module5 Grammar课件 外研版选修6_英语_高中教育_教育...2. If governments didn’t ___ allow (not allow) cloning, many would be...

2016届高考英语一轮复习 Module5 Cloning课件 外研版选....ppt

2016届高考英语一轮复习 Module5 Cloning课件 外研版选修6_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2016届高考英语一轮复习 Module5 Cloning...

...英语一轮复习 Module 5 Cloning练习 外研版选修6.doc

2016走向高考】高考英语一轮复习 Module 5 Cloning练习 外研版选修6_英语_...benefit“得益”,符合题意。 2. (2015 太原高三质检改编)When I went in,...

外研版高中英语选修6《Module5Cloning》ppt课件之五【....ppt

外研版高中英语选修6Module5Cloning》ppt课件之【精品】 -

高中英语外研版选修6练习:Module 5 Cloning 5-3 Word版....doc

高中英语外研版选修6练习:Module 5 Cloning 5-3 Word版含

18学年高中英语Module5Cloning单元小结教学案外研版选修6.doc

18学年高中英语Module5Cloning单元小结教学案外研版选修6 - Module 5 Cloning The most famous horror film Frankenstein i...

高中英语外研版选修6练习:Module 5 Cloning 5-1 Word版....doc

高中英语外研版选修6练习:Module 5 Cloning 5-1 Word版含

外研版高中英语选修6《Module 5 Cloning》_图文.ppt

外研版高中英语选修6《Module 5 Cloning》_英语_高中教育_教育专区。Module 5 ...高中英语外研版选修6练习... 暂无评价 10页 9.00 外研高中英语全程复习...

...2017版高考英语大一轮复习Module5Cloning跟踪检测外....doc

【三维设计】2017版高考英语大一轮复习Module5Cloning跟踪检测外研版选修6(新)_英语_高中教育_教育专区。Module 5 Cloning “阅读+七选五+完形”组合练练题型 ...

高中英语外研版选修6练习课件:Module 5 Cloning 5-3_图文.ppt

高中英语外研版选修6练习课件:Module 5 Cloning 5-3_英语_高中教育_教育专区。Module 5 Cloning Section Ⅲ Integrating Skills 01课前自主预习 单词识记 1.cure ...

...高二英语外研版选修6同步练习:Module 5 Cloning Wor....doc

2017年高二英语外研版选修6同步练习:Module 5 Cloning Word版含答案 - Module 5 Cloning 一、单词拼写(单句首字母填空) 1. I had meant t...

四川省宜宾县蕨溪中学高中英语Module5Cloningperiod6综....doc

四川省宜宾县蕨溪中学高中英语Module5Cloningperiod6综合练习题(无答案)外研版选修6 - Book 6 Module 5 综合练习题 第一部分: 英语知识运用(共两节,满分 3...

四川省13高中英语 Module 5 Cloning 单元知识与高考链....ppt

四川省13高中英语 Module 5 Cloning 单元知识与高考链接课件 外研版选修6 - 单元知识与高考链接 Ⅰ.单项填空 1.Whether the buildings in this ...

...2015高中英语外研版选修6同步练习:Module 5 综合检....doc

【成才之路】2014-2015高中英语外研版选修6同步练习:Module 5 综合检测] - Module 5 综合检测 时间 100 分钟 满分 120 分 第一部分:阅读理解(共两节,满...