nbhkdz.com冰点文库

初一英语下册13.102-What’s-the-time,-please?-单元达纲检测(A级)

时间:2015-11-17


What’s the time, please?单元达纲检测(A 级)
【同步达纲练习】 (A 级,45 分钟,满分 100 分) I. 单词辨音(从每组单词划线部分中选择发音与其余不同的一个)(10%) ( )1. A. new B. student C. hundred D. ( )2. A. teacher B. colour C. skirt D. ( )3. A. give B. five C. nine D. ( )4. A. go B. to C. no D. ( )5. A. blouse B. trousers C. about D. ( )6. A. twenty B. baby C. my D. ( )7. A. shirt B. school C. English D. ( )8. A. Jim B. good C. orange D. ( )9. A. cups B. its C. coats D. ( )10. A. oranges B. bikes C. blouses D. Ⅱ. 词汇知识 A: 补全单词(10%) ( )1. wa_ A: ch B: tch C: ( )2. f_ty A: our B: o C: ( )3. th_ty A: ir B: er C: ( )4. h_ndr_d A: a?e B: u?e C: ( )5. _b_t A: u?oa B: a?oa C: B: 用括号中所给词的适当形式填空( 10%) 1. Do you know ? (they) 2. This pen is Lily’s. Give to her. (they) 3. Whose room is this? It’s room. (we) 4. It five o’clock. (be) 5. It like Lucy’s hat. (look)

excuse trousers bike over young fifty shoe age shirts licences

ash or or a?u a?ou

Ⅲ. 单项填空(从 A,B,C,D 中选出一个最佳答案,并将其前面的大写字母写在左边 括号内)(20%) ( )1. - ? -The new one. A. Which one coat is mine B. Which coat is my C. Which coat is mine D. Which one coat is my ( )2. It’s seven thirty. You must A. go to home B. go bed C. go to school D. at home ( )3. It’s time to go to bed, your clothes . A. Put?on B. Put?off C. Take?off D. Take?on ( )4. -What’s the time, please? 一 Sorry. I can’t my watch.

(

)5.

(

)6.

( (

)7. )8.

( (

)9. )10.

A. find B. have C. look D. know -Is your shirt ? -Yes,it is. A. red one B. a red one C. the red D. an red one It’s play games. A. a time to B. time to C. time for D. a time for Give the rulers to . A. them B. he C. his D. their It’s five in the afternoon. It’s time A. go to bed B. go to school C. to go home D. to play games Please give the book Bill. A. in B. after C. for D. to Let’s and give it the policeman. A. go?for B. go?to C. to go?to D. to go?for

Ⅳ. 句型转换(20%) 1. It’s seven five. (对划线部分提问) 2. It’s time to go to bed. (一般疑问句) 3. I have a watch. (否定句)

4. It’s about four thirty. (同义句) Ⅴ. 介词填空(1O%) 1. We are duty today. 2. My mother is not home. 3. Are you Row One? 4. Jim isn’t school today. 5. Please sit down there. 6. The kite is the wall. 7. What’s the name her cat? 8. Please look the map. 9 The football is the floor 10. Shenyang is Liaoning. Ⅵ. 补全对话(10%) A: Who’s on duty today? B: I am. A: Is here today,Li Lei? B: No, Wei Fang here.

the desk.

A: Is she at school today? B: ,she’s at home. A: . Now let’s begin class. What’s time? Do you know,Li Lei? B: . I don’t know. I have a watch. A: Do you know,Liu Ying? C: . It’s eight ten. A: Good,Let’s play the game “Next number”. Ⅶ. 看图填词(10%)

1. A: Can you see B: Yes,I can. 2. A: B:

are these? my father’s.

Ⅰ. B

1. C

2.

C 3. A

参考答案 4. B 5. D 6. C

7. B

8. B

9. A

10.

Ⅱ . A: 1. B 2. C 3. A 4. B 5. C B: 1. them 2. it 3. our 4. is 5. looks Ⅲ. 1. C 2. C 3. C 4. A 5. B 6. B 7. A 8. C 9. D 10. B Ⅳ. 1. What’s the time? 2. Is it time to go to bed? 3. What colour is Kate’s dress? 4. I don’t have a watch. 5. It’s about thirty to five. (It’s about half past four.) Ⅴ. on,at,in,at,over,on,of,at,on,under,in Ⅵ. everyone,isn’t,No,All,right,our,the,Sorry,don’t,Yes Ⅶ. two birds,Whose shoes,They are


赞助商链接

初一英语下册13.77-The-new-students-单元达纲检测(A级)

初一英语下册13.77-The-new-students-单元达纲检测(A级)_英语_初中教育_教育...Whats ___ name,please? -My name is Li Lei. A. his B. her C. ...

初一英语下册13.128-Where-is-it-单元达纲检测(A级)

初一英语下册13.128-Where-is-it-单元达纲检测(A级)_英语_初中教育_教育专区...C Ⅳ. 1. Who’s that? 2. Yes, we are. 3. What can you see? 4...

...下册英语13.64-Numbers-in-English-单元达纲检测(AA...

初一下册英语13.64-Numbers-in-English-单元达纲检测(AA级)_英语_初中教育_...答语,并将其序号写入前面括号) (3×5) ()21.Whats your name,please? ...

初一英语下册13.76-The-new-students-单元达纲检测(AA级)

初一英语下册13.76-The-new-students-单元达纲检测(AA级)_英语_初中教育_教育...37. Please l after them today,Han Meimei. 38. Who’s on d today? 39...

初一英语下册13.133-Where-is-it?-单元达纲检测(AA级)

初一英语下册13.133-Where-is-it?-单元达纲检测(...the blackboard,please. Can you the cat on it?...We don’t know whats (28) the desk. We ...

第七单元达纲检测A级初中英语

第七单元达纲检测A级初中英语_数学_初中教育_教育...most ( )2. Please write these answers. A. on...What does he say about Jim’s holiday? A. ...

初一英语下册13.135-Whose-clothes-are-these?-单元达...

初一英语下册13.135-Whose-clothes-are-these?-单元达纲检测(AA级)_英语_初中...What colour are Kate’s t ? 42. The dress are on the c line. 43....

可能性单元达纲检测a级

可能性单元达纲检测a级 可能性 蛮好的~可能性 蛮好的~隐藏>> 可能性单元达...你今年 13 岁,五年后 18 岁 3.在一个袋里有 1 个红球 9 个白球,从...

A man who never gave up 单元达纲检测A级

A man who never gave up 单元达纲检测A级_英语_...Please write these answers. A. on B. down C....What does he say about Jim’s holiday? A. ...

欧姆定律单元达纲检测(A级)

欧姆定律单元达纲检测(A级)_数学_高中教育_教育专区。欧姆定律单元达纲检测(A ...0.42 A .选 B 合适. ) 13.B (提示:当开关 S1 闭合, S1 、 S 3 ...