nbhkdz.com冰点文库

2016年徐州市中考英语模拟试卷及答案


2016 年徐州市中考模拟试卷 一、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分)。 ( 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。 )1. --Jack! -? --Come and look A. Yes B. Sorry C. Pardon D. What )2. The good news ___________all of us feel

very happy. A. caused B. kept C. got D. made )3. I in aliens because scientists have never found any evidence. A. believe B. believed C. don't believe D. didn't believe )4. He to Beijing three times last year. A. go B. has gone C. has been D. went )5. Zhang Heng invented_________ first tool in_____history for reporting earthquakes. A. the;the B. the; / C. a; / D. /; / )6.I need to buy a large, strong, light to carry my supplies of food and water. A. backpack B. helmet C. pan D. tent )7. -- How many birds can you see in the tree? -. All the birds have flown away. A. None B. No one C. Nothing D. A few )8. I__________ to get you on the phone this morning, but you were not in. A. tried B. managed C. succeeded D. failed )9. --Do you like cooking, Lily? --_____________ . Luckily I've never had to worry about it. A. Yes B. Not really C. 1 don't agree D. I couldn't agree more )10. --The house cost him $250,000, --It be that expensive.It's a used house. A. shouldn't B. couldn't C. won't D. needn't )11.--Dad, must we wait until the light becomes green? --Yes, I'm afraid we_________. That's the traffic rule. A. can B. have to C. may D. need )12. Which of the following signs means You can't feed the animals? ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 1 ( ( ( )13. _______ a light when necessary. You will

江苏省徐州市2016年中考英语试题(含答案)

江苏省徐州市2016年中考英语试题(含答案)_中考_初中教育_教育专区。徐州市 2016...请将自己的姓名、考试证号用 0.5 毫米黑色墨水签字笔写在本试卷及答题卡指定...

2016年徐州市中考英语模拟试卷(2)含答案

2016年徐州市中考英语模拟试卷(2)含答案_中考_初中教育_教育专区。2016 年徐州市中考模拟试卷一、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)。 ( 从 ...

2016徐州市中考英语试题及参考答案 word版

2016徐州市中考英语试题及参考答案 word版_中考_初中教育_教育专区。该试卷用于2016年徐州市中考,附有参考答案 徐州市 2016 年初中毕业、升学考试 英语试题 姓名 ...

江苏省徐州市2016年中考英语试卷(解析版)

江苏省徐州市2016年中考英语试卷(解析版)_初三英语_...29.C 30.B 【解析】 17.A 考查名词及语境的...【答案】 53.were eating 54.called 55.was ...

2016年中考英语模拟试卷带答案

2016年中考英语模拟试卷答案_中考_初中教育_教育专区。2016 年中考英语模拟试卷 第一卷(选择题 共 85 分) 第一部分 一、听力 (25 分,共三节)略 第二部分...

2016年徐州市中考英语模拟试卷(含答案)

2016年徐州市中考英语模拟试卷(含答案)_数学_高中教育_教育专区。2016 年徐州市中考模拟试卷 一、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)。 ( 从 ...

2016徐州市中考英语模拟试卷含答案

2016徐州市中考英语模拟试卷答案_数学_高中教育_教育专区。2016 年徐州市中考模拟试卷 一、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)。 ( 从 A、B...

徐州市2016年九年级二模英语试题有答案

徐州市2016年九年级二模英语试题答案_数学_初中教育_教育专区。 参考答案一、选择填空 题号答案 1 B 2 B 3 C 4 A 5 D 6 B 7 C 8 D 9 A 10 C ...

2016徐州市中考英语试题及参考答案

2016徐州市中考英语试题及参考答案_中考_初中教育_教育专区。徐州市 2016 年初中...徐州2015-2016学年度高一... 13页 2下载券 2016徐州市中考英语模拟... 暂无...