nbhkdz.com冰点文库

2012-2013学年黑龙江省哈尔滨市第三十二中学高一上学期期中考试英语试题

时间:2016-06-12


哈尔滨市第三十二中学 2012-2013 高一上学期期中考试英语 试题
选择题(共 65 分)
一. 单项选择(每小题只有 1 个选项符合题意,每小题 1 分,共 15 分) 1.So far this year, we ______a fall in house prices by between 5 and 10 percent. A. saw B. ha

ve seen C. had seen D. see 2.--______ my glasses? --Yes, I saw them on your bed last night. A. Do you see B. Did you see C. Have you seen D. Had you seen 3.This is the third time that he ______to the beautiful coastal city. A. have gone B. has gone C. has been D. goes 4._______ seemed that he would be too busy to see you off at the airport. A. It B. He C. There D. This 5. He is driving _______ a speed of 120 km per hour. A. in B. with C. for D. at 6.______ camels carried food and other supplies. A. Training B. To train C. Trained D. Having trained 7. John and Xiao Li haven’t seen each other _______ six years. A. in B. about C. since D. for 8. School _______ at 8 am every day. A. start B. started C. starts D. starting 9. You should stop _______ a noise in class. A. making B. to make C. made D. make 10.I would prefer _______ at home. A. study B. to study C. studying D. studied th 11. March 5,2012 marked the 50 year of Lei Feng’s death. Like him, we should be strict ______ourselves and kind towards others. A. to B. with C. in D. by 12. How long ______ you ______ the i-pad? I bought it last month. A. have; had B. have; bought C. did; buy D. do; buy 13.--Happy birthday to you. --________. A. The same to you. B. Congratulations C. Thank you. D. me too. 14. The ______you work, the ______ progress you'll make. A. harder; better B. hard; great C. harder; greater D. more hard; more great 15. About _______ of the students in our class are girls. A. two fifth B. second fifths C. second five D.two-fifths 二、完型填空(每小题只有 1 个选项符合题意,每小题 1.5 分,共 30 分) When I was young, my father used to grow carnations(康乃馨). He took 16 of them with 17 much love and care. 18 everyone 19 saw them 20 for their beauty. Every day he came from work, he went 21 to see them. He enjoyed 22 them and 23 did we kids. 24 he was always telling us, "No one should touch my flowers." One day my elder sister who had wanted to help him 25 the carnations from their stems(枝干) one by one and put them on the floor deliberately(精心的). She believed that he would be 26 to see them that way.
版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

That day 27 my father arrived, he went straight to see the flowers 28 . When he saw his flowers 29 there like dead animals, he was shocked at first. He looked towards the street to see if it was 30 children who could have done it. He was upset watching the flowers. Everybody stood and kept silent. We didn't know 31 to do with it. 32 my mother began gently, "We have no bad neighbours in this area. Only your daughter Susan. She just wanted 33 you make the flowers please you in another way. Then there was a smile on my dad's face. "Do I have a better 34 than my daughter? My elder sister smiled and hugged dad tightly. Parents can always forgive any mistake we've made 35 love and understanding. ( )16.A. careful B. carefully C. care ( )17.A. very B. so C. such ( )18.A. And B. But C. Or ( )19. A. whom B. who C. when ( )20. A. cared B. admired C. shared ( )21. A. straight B. soon C. immediately ( )22. A. to watch B. watch C. watching ( )23.A. so B. such C. nor ( )24.A. So B. Then C. But ( )25.A. watered B. cut C. planted ( )26.A. surprised B. worried C. pleased ( )27.A. when B. before C. if ( )28.A. as usual B. at once C. as well ( )29.A. standing B. destroyed C. lying ( )30.A. friends' B. families' C. neighbours' ( )31.A. what B. how C. why ( )32.A. Therefore B. Finally C. However ( )33.A. help B. helping C. to help ( )34.A. hug B. kiss C. caught ( )35.A. since B. because C. because of

三、阅读理解(每小题只有 1 个选项符合题意,每小题 2 分,共 20 分) A You probably know that traffic in Beijing is crazy. Sometimes the cars can hardly move for a long time. The terrible traffic is caused by poor road and the government’s ability to deal with so many cars on the road at the same time. With more Chinese people buying cars every day, the problem seems to only be getting worse. But a design company called Shenzhen Hashi Future Parking Equipment has a possible solution: the super bus. The super bus will carry up to 1,400 people. It’ll travel on a rail system that will be raised above the roads, so cars can drive under it. The bus will run on electricity and solar power, creating far less pollution than that from the cars. Beijing authorities(当局) haven’t decided whether to create railway for the super bus all over the city. But they are willing to give it a test the super bus with passengers. According to the government, Beijing might have had five million cars on the road by the end
版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

of 2010. So it seems to be necessary to start taking the super bus instead soon. ( )36. What cause the terrible traffic in Beijing? A. The buses B. The roads C. The polution ( )37. What is Shenzhen Hashi Future Parking Equipment? A. A design company B.A super bus C.A kind of equipment ( )38. Which of the following is TRUE about the super bus? A. It’ll produce more pollution. B. It’ll run only on electricity. C. It’ll travel above the roads. ( )39. The fourth paragraph mainly talks about_______. A. the problems of the super bus B. the test drive of the super bus C. the reasons of the terrible traffic ( )40. The passage mainly talks about ______ in Beijing. A.the traffic B. the drivers C.the road B The cost of medical care in the United States is very high. The time or money that doctors spend on their medical education is probably one reason for this problem. A visit to doctor ’s office costs from fifteen to fifty dollars. For some people it is impossible to pay for the medical care they need. Many people in the United States think that doctors are over-paid. Most doctors however, disagree. They say that they are required to study medicine for a long time. Tuition for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition(学费). Because this money must be repaid to the bank, young doctors need a lot of money for their work. So, they charge people high prices for medical care. Therefore, it is possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, one way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low cost tuition. ( )41. Some people do not have their medical care they need because_______. A. they don’t want to spend much money on it. B. they don’t thinks it necessary to have medical care C. they haven’t got enough money to pay for it ( )42. The reason for the high medical cost mentioned in the article is that________. A. tuition in medical schools is high B. the price of medicine is high C. doctors must pay money to banks ( )43. One way to lower the cost of medical care would be ________. A. not to see a doctor B. to pay doctors less money C. to let medical students have free or partly free medical education ( )44. The main idea of the article is that______. A. a visit to a doctor’s office may cost as much as $15to $50 in USA B. the high cost of tuition in medical schools is one reason for the high cost of medical care C. medical care in USA costs a lot of money because doctors want to be rich ( )45. The cost of medical care in the USA is very high. What does the writer think about it?
版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

A. He agrees that doctors are overpaid. B. He thinks it a big problem and suggests a way to settle it. C. He doesn’t think the medical students should borrow money from banks.

版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

哈 32 中 2012~2013 学年度上学期期中考试

英语试题答题卡
(考试范围:必修一 Module1-4 适用班级:高一普班,体育班)

选择题
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

非选择题(共 35 分)
四、单词拼写(每小题 1 分,共 10 分) 1.距离 6.调查 2.沙漠 3.旅程 4.交换 v. 5.风景 7.家乡 8.买得起 9.打扰 10.职业

五、单句改错(每小题 1 分,共 10 分) 1. After a hour we began to feel frightened. 2. The more money you make, the most you spend. 3. The milk in the bottle is out of the date. 4. In fact, I am very thin when I was young. 5. Playing football can make us to grow up tall and strong. 6. It's very difficult for a foreigner learn Chinese. 7. Most children are interested in listen to music. 8. Everyone asked me to go, but I went.

版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

9. What time does the train arrive?. 10.I am ask her to help me with my study. 六、书面表达(共 15 分) 以 My Teacher 为题写一篇 100 词左右的短文。 要求:1.条理清楚、语句通顺、意思连贯、语法准确。 2.书写工整、文中不能出现考生真实姓名,否则不给分.

版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com

哈 32 中 2012~2013 学年度上学期期中考试

英语试题参考答案及评分标准
(考试范围:必修一 Module1-4 适用班级:高一(普班,体育班) 出题人:彭鲜梅 审题人:杨欣坤)
一、选择题

1 B 16 C 31 A
二、非选择题

2 C 17 B 32 B

3 B 18 A 33 C

4 A 19 B 34 A

5 D 20 B 35 C

6 C 21 A 36 B

7 D 22 C 37 A

8 C 23 A 38 C

9 A 24 C 39 B

10 B 25 B 40 A

11 B 26 C 41 C

12 A 27 A 42 A

13 C 28 A 43 C

14 C 29 C 44 B

15 D 30 C 45 B

版权所有:中华资源库 www.ziyuanku.com


黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一英语上...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一英语上学期期中试题_英语_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度上学期期中考试 英语试题(考试范围:综合 ...

黑龙江哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一上学期期...

黑龙江哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一上学期期中考试英语试题 Word版含答案.doc_英语_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度上学期期中考试 英语...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一英语下...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一英语学期期中试题_英语_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度下学期期末考试 英语试题 I 阅读理解(共...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2013-2014学年高一上学期...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学 2013-2014 学年高一上学期期中考试英语试题 (考试范围:必修一:三、四模块 适用班级:高一学年 ) 第 I 卷(选择题共 70 分) 第...

试题精选_黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年...

试题精选_黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年高一上学期期中考试英语调研试卷_精校完美版_高考_高中教育_教育专区。黑龙江省哈尔滨市第三十二中学 2014-2015 ...

...黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一下...

[首发]黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一学期期末考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度学期期末考试 ] 网科 :学...

黑龙江哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一上学期期...

黑龙江哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一上学期期中考试数学试题_数学_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度上学期中考试 高一数学试题(考试范围:...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一语文上...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2015-2016学年高一语文上学期期中试题_语文_高中教育_教育专区。哈 32 中 2015~2016 学年度上学期期中考试 语文试题(考试范围:必修...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年高一下学期...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年高一学期期中考试英语试题 Word版含答案_其它课程_小学教育_教育专区。哈 32 中 2014~2015 学年度学期高一期中考试...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年高一下学期...

黑龙江省哈尔滨市第三十二中学2014-2015学年高一学期期中考试英语试题 Word版含答案_其它课程_小学教育_教育专区。哈 32 中 2014~2015 学年度学期高一期中考试...